خیر عزیزم شما ناراحت نباشید
بنده با تمام وجود پیگیری میکنم
اگر به نتیجه رسیدم خودم تمام درخواست شما رو انجام خواهد داد
از بابت حق و حقوقتون اصلا نگران نباشید
به خاک پدرم قسم اگر می دونستم این برنامه ها قرار هست پیاده بشه هیچ وقت همچین کار و نمی کرد....
به هر حال الان از نظر من همه باید با هم تعامل داشته باشیم
هر سوالی بود من خودم در خدمتم
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
جناب عبید من الان این تاپیک رو خوندم و واقعا متاسف شدم
دوستان من همونطور که قبلا نوشتم دیشب طی صحبتایی که با ایشون داشتم سرور مجازیم به سرور ایشون منتقل شد البته با همین شرایطی که برای باقی دوستان بود سی پی یو یک هسته ای و رم 512 که به لطف ایشون 250 هم اضافه کردند با هارد 50 و با این وجود تا الان که استفاده کردم چه از لحاظ سرعت ریموت و پایداری سرور بسیار بهتر از قبل شده (تقریبا قابل مقایسه نیست)
من هم از آقای حامد خان و اون دوست بزرگوارشون که به شدت از ایشون حمایت می کردن و بعد از این ماجرا دایه مهربانتر از مادر شدن (پاسارگاد) به شدت دلگیرم و با توجه به سابقه هر دوی اینها که در مشخصاتشون موجوده متاسفانه نمی تونم این ماجرا رو غیر عمد و ناخواسته بدونم
اما این وسط متاسفانه دوستان نسبت به آقای عبید که صادقانه در جهت کمک به کاربرا تلاش می کنند و هیچ وقت از دایره ادب خارج نشدن بی انصافی کردن
من به نوبه خودم از ایشون تشکر می کنم و از دوستان عزیز خواهش میکنم همکاری کنن تا لااقل به خاطر ندونم کاری بعضیها کاملا ضرر نکنن
بهترین جمله رو همون دوست عزیز تو تاپیک فروش حامد خان گفتند که : سرور رو دست بچه بدی همین میشه
وقتی به جای 28 سرور 42 سرور رو روی یه سرور 32 گیگی راه بندازین چه توجیحی میتونه داشته باشه؟!
من از جناب عبید عذر میخوام ولی تو تاپیک ایشون بوده باید همینجا پاسخ بدم....
بنده به شما سرویسی دادم؟دایه مهربان تر از مادر کجا شدم عزیز دل برادر؟یک بار گفتم نگران نباشید پاسخ گو ان! پاسخ گو نبودند؟دروغ گفتم؟مشکل حرف من کجا بود؟
من از قبر پدرم که زیره 2 متره خاکه خبر داشته باشم که 2 روز بعد جمع میکنه؟ من سابقه ی خوبی از حامد داشتم! ظمنان چه سابقه ی بدی از من هست؟ از منه یاسین خداپناه؟
عزیز دله من اون تاپیک فروشی که دید از من شکایت شده بود یوزرش ایشونه نمایش مشخصات: hostfire - انجمن تخصصی وب هاستینگ ایران آخر تاپیکش رو ببینید! منه بد بخت هنوز به سرور فروختن نیوفتادم که اصلا! د د د!
من از آقای عبید عذر میخوام![]()
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
والا من تو این تاپیک 6-7 تا پست دادم همش طرف داری از شما بود که آقا آقای عبید مقصر نیست!
خب زور داره میان اینجوری میگن دیگه.....
من بچه نیستم که.مگه چه کردم که ازم دلخورن ؟یه بار حامد جواب نمیداد گفتم من حامد رو میشناسم نمیپیچه به بازی یهو میاد حالا این دوستان بل گرفتن که من با حامد داداش قسم خورده ام! نه والا به قران من حامد رو 1 ماه نیست میشناسم!
من اون 6-7 تا پس رو هم دادم چون نمیخواستم شما خراب بشید ولی دیگه دیدم همه جانبه به منم داره حمله میشه حتی ایمل ناسزا برای من اومده که تو با عبید دست به یکی کردی یا تو همون عبیدی!!!!!
من دیگه حرفی نزدم تو تاپیک ولی این حرف زور داشت
خواستید ایمیل طرف رو میدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)