1
1
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
جناب عبید !
در مورد تهمت هایی که زدید دو راه دارید . یا ثابت کنید یا پستتون رو ویرایش کنید . در غیر این صورت تمامی مواردی که به من نسبت دادید رو اجرا میکنم تا خدایی نکرده دروغگو خطاب نشید . نیازی هم به اثبات این که میتونم یا نه نیست چون طبیعتا وقتی این موارد رو بهم نسبت میدید از تواناییم با خبرید و نمونشم قبلا دیدید.
من اگر کارایی رو که گفتید انجام داده بودم ترسی از بیانشون نداشتم چون نه از شما میترسم و نه از شما بزرگترش . سعی نکنید مظلوم نمایی کنید .
ایراد از شماست که اسپم تشخیص میدید![]()
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
هزینه ی کانفیگ برگشت زده شد واسم 15ت بود
ولی هزینه ی سرور رم 2
که قابلیت ارسال اسپم داشته باشه نه هزینش برگشت داده شده و نه خود سرور از سرور از سمت آقای عبید
آقای حامد و عبید تکلیف بندرو مشخص کنید یا 70% هزینه ی سرور (21ت) بهم بدید و یا یک سرور با قابلیت ارسال ایمیل انبوه و یا دامنه
توجه کنید : در لحظه اول خرید من تنها شرطم قابلیت ارسال ایمیل بود و اینباکس و سرور ویندوز و لینکس به هیچ دردم نمیخوره من فقط سرور میخواستم با قابلیت ارسال اسپم
برسی کنید لطفا
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
همینطو که مشاهده فرمودید به محض مشاهده بنده در انجمن و این که سریع به ایشون پاسخ دادم
متوجه شدن.... و خودشون پست های ارسال شده و پاک کردن
خوب دوستان بفرمایید که چه تصمیمی بگیریم؟
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
پاسخ پست منو بدید لطفا
![]()
Telegram : amirho3in_gh_m
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
من حدود 4 وی پی اس ازتون خریدم همش باز نمیشه . آخه این چه وضعیه تیکتم که جواب نمیدید
Looxvps.ir فروش هاست و نمایندگی و سرور مجازی انگلیس با قیمت و کیفیت عالی.نظر مشتریان: u.looxvps.ir
3سال سابقه.دارای نماد اعتماد شماره تماس:09135942634-03132326233
خیر عزیزم شما ناراحت نباشید
بنده با تمام وجود پیگیری میکنم
اگر به نتیجه رسیدم خودم تمام درخواست شما رو انجام خواهد داد
از بابت حق و حقوقتون اصلا نگران نباشید
به خاک پدرم قسم اگر می دونستم این برنامه ها قرار هست پیاده بشه هیچ وقت همچین کار و نمی کرد....
به هر حال الان از نظر من همه باید با هم تعامل داشته باشیم
هر سوالی بود من خودم در خدمتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)