-
November 22nd, 2013, 05:02
عضو انجمن
سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
ویرایش توسط hamedmj : December 16th, 2013 در ساعت 20:00
-
تعداد تشکر ها ازhamedmj به دلیل پست مفید
-
November 22nd, 2013 05:02
# ADS
-
December 16th, 2013, 18:24
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
هیچی عزیزم اگر شما 15 تومن دادی یه 4 تومن دیگه میدی با این تفاوت رم 256 هارد 20
تحویل میگیری فقط همین اگر اطلاعاتتو میخوایی اگر که نمیخوایی مثل منو بقیه سرت کلاه رفته
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 18:26
-
تعداد تشکر ها از fardfard به دلیل پست مفید
-
December 16th, 2013, 18:30
عضو انجمن
پاسخ : سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
من منتظر جواب این پستم 
http://www.webhostingtalk.ir/f15/979...tml#post948992
به فکر ویرایش هم نباش عکس گرفتم .
دوستان نگا کنید ببینید با کی طرف هستین .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-

نوشته اصلی توسط
reza*
عزیزم جمله ی زیر رو بخون
1 میلیون درامد با 1میلیون فروش تفاوت داره . 800 تومن با 980 تومن فرق داره . شما که میدیدی ایشون دروغ میگه چرا همون جا جلوشو نگرفتی ؟
اینم عین پست شما
http://www.webhostingtalk.ir/f160/99...tml#post948019
دروغ گویی حد و مرزی داره . همه رو هالو فرض کردی ؟ دوستان سریعا بک آپ بگیرید از جای دیگه خرید کنید . دروغگویی واضح تر از این ؟
دقیقا این آقا همه رو هالو فرض کرده این کارو کردن که درمقابل اطلاعاتت پول بدی واقعا حروم خوری برای بعضی عادت شده کسی که ادعا میکنه سودش یک میلیونه چطور با 300 هزار تومن راضی میشه شما بگین
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 18:34
-
-
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
fardfard
هیچی عزیزم اگر شما 15 تومن دادی یه 4 تومن دیگه میدی با این تفاوت رم 256 هارد 20
تحویل میگیری فقط همین اگر اطلاعاتتو میخوایی اگر که نمیخوایی مثل منو بقیه سرت کلاه رفته
1- هارد تغییری نمیکنه
2- اگر قصد تهیه بک آپ هم داشته باشن سرور بدون هزینه تا پایان شب باز خواهد شد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
December 16th, 2013, 18:32

نوشته اصلی توسط
viasky
1- هارد تغییری نمیکنه
زحمت میکشین ترو خدا هاردم تغییر بدین آخه اینجوری نمیصرفه دارین ضرر میکنین
-
-
December 16th, 2013, 18:33
این آقا حامد هم متاسفانه یه اسکریپت vip قراره واسه ما نصب کنه 90 تومن بهش دادم یه اسکریپت واسم نصب کرده که کلا کار نمیکنه ! این شکایت اول !
شکایت دوم ! fardfard جان ! بنده 120 گیگ اطلاعات آپلود کردم ! البته پشتیبانی کلون سرور همیشه ضعیف بود و بنده هم همیشه احساس میکردم که ممکنه روزی این مشکل پیش بیاد ! اما چه کنیم حالا اون روز رسیده ! حد اقل این که میگی اطلاعات بر میگرده امیدی شد واسم ! فقط گفتی 20 گیگ هارد میده با توجه به این که من 120 گیگ اطلاعات دارم؟ :/
-
-
December 16th, 2013, 18:35
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
viasky
1- هارد تغییری نمیکنه
جسارتا تا جواب نگیرم پست میزنم .
من منتظر جواب این پستم 
سرورمجازی×منابع کاملا اختصاصی×گارانتی بازگشت وجه تا 15 روز×پورت 1گیگ پرمیوم×شروع از 15هزار ت×کلون سرور
به فکر ویرایش هم نباش عکس گرفتم .
دوستان نگا کنید ببینید با کی طرف هستین .
وقتی سوتی میدی دیگه جواب نمیدی ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
-
December 16th, 2013, 18:36
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
reza*
در جواب شما
مجموع سرویس های موجود 55 عدد هست
تمام دوستان رم یک تهیه کردن با مبلغ ماهیانه 15 هزار تومان
55x15 =825
825 هزار تومان
هزینه تمام شده هر دو سرور = 980 هزار تومان
1. بفرمایید از 825 هزار تومان چجوری 1 میلیون تومان سود در خواهد اومد
بنده اون مطلب هم که گفتم 1 میلیون سود... به کنایه گفتم
2. هیچ کس حاضر نمیشه 1 میلیون تومان سود و کاربرا و نام تجاری خودش و که اعتبار کسب کرده فقط 300 هزار تومان بده و برای همیشه کنار بکشه از این موضوع
پس در نتیجه جواب شما هم مشخص هست
خیلی هم ساده عرض کنم - تصمیم گیرنده نهایی بنده هستم نه شما و هیچ کس دیگه هم در این مورد دخیل نخواهید بود
شما هم خودتون از اونایی هستید که سرور میگیرید و مثل ایشون قیبتون میزنه
شما که کاربر خود بنده بودی دیگه چرا.....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
-
December 16th, 2013, 18:37

نوشته اصلی توسط
ramtin895
این آقا حامد هم متاسفانه یه اسکریپت vip قراره واسه ما نصب کنه 90 تومن بهش دادم یه اسکریپت واسم نصب کرده که کلا کار نمیکنه ! این شکایت اول !
شکایت دوم ! fardfard جان ! بنده 120 گیگ اطلاعات آپلود کردم ! البته پشتیبانی کلون سرور همیشه ضعیف بود و بنده هم همیشه احساس میکردم که ممکنه روزی این مشکل پیش بیاد ! اما چه کنیم حالا اون روز رسیده ! حد اقل این که میگی اطلاعات بر میگرده امیدی شد واسم ! فقط گفتی 20 گیگ هارد میده با توجه به این که من 120 گیگ اطلاعات دارم؟ :/
90 تومن بیخیالش مالیده شد رفت جوابتونو دادن
امیدوارم تا پایان شب بتونی 120 گیگ بک آپ بگیری یا نتونستی باید خدادتومن پول بدی
-
-
December 16th, 2013, 18:37
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ramtin895
هزینه پرداختی شما در ماه چقدر بوده بزرگوار؟
آی پی و منابع سرور خودتون هم بفرمایید
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید