من منتظر جواب این پستم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/979...tml#post948992
به فکر ویرایش هم نباش عکس گرفتم .
دوستان نگا کنید ببینید با کی طرف هستین .
من منتظر جواب این پستم
http://www.webhostingtalk.ir/f15/979...tml#post948992
به فکر ویرایش هم نباش عکس گرفتم .
دوستان نگا کنید ببینید با کی طرف هستین .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
در جواب شما
مجموع سرویس های موجود 55 عدد هست
تمام دوستان رم یک تهیه کردن با مبلغ ماهیانه 15 هزار تومان
55x15 =825
825 هزار تومان
هزینه تمام شده هر دو سرور = 980 هزار تومان
1. بفرمایید از 825 هزار تومان چجوری 1 میلیون تومان سود در خواهد اومد
بنده اون مطلب هم که گفتم 1 میلیون سود... به کنایه گفتم
2. هیچ کس حاضر نمیشه 1 میلیون تومان سود و کاربرا و نام تجاری خودش و که اعتبار کسب کرده فقط 300 هزار تومان بده و برای همیشه کنار بکشه از این موضوع
پس در نتیجه جواب شما هم مشخص هست
خیلی هم ساده عرض کنم - تصمیم گیرنده نهایی بنده هستم نه شما و هیچ کس دیگه هم در این مورد دخیل نخواهید بود
شما هم خودتون از اونایی هستید که سرور میگیرید و مثل ایشون قیبتون میزنه
شما که کاربر خود بنده بودی دیگه چرا.....
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 18:45
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
شما ساکت نشسته بودی تا اگه کسی حساب کتاب کردن بلد نبود 300 بده به حامد بعد ببینه سروری که حامد گفته 800 در واقع 980 هست و در آمد که گفته شده 1 میلیون در واقع 20 هزار تومن هست و سرور ها هم 1 هفته بدون تمدید دارن کار میکنن ؟
بعد که دیدی سره کسی کلاه نرفت یهو غیرتت اوج گرفت گفتی آقا من 300 میدم نذار اطلاعات مردم حذف بشه ؟ چقدر فیلم هندی میبینی ؟![]()
این بحث زمانی به نتیجه میرسه که شما راست بگی . در صورتی که من پست قبلی هم گفتم فرض میگیریم که راست میگی ! در نتیجه اینا به جایی نمیرسه فقط دست خودت داره رو میشه .
برای واضح بود برخی از دوستان تمدید خواهند کرد
به همین جهت قبول کردم تا الان هم خداروشکر 35 سرور مجازی منتقل و روشن شده از دیشب تا الان
برخی از دوستان هم فقط قصد انتقال داشتن که هماهنگی لازم صورت گرفت
من 300 هزار تومانی که پرداخت کردم اگر 5 کاربر هم روی سرور ما بمونه و این پول طی 1 یا 6 ماه برگرده هم رضایت دارم
در عوض ابروی کسی نمیره
اطلاعات دوستان هم سر جای خودش هست
خداروشکر هر دو سرور هم دیشب فروش رفتن
هر چی بوده خدارو شکر الان داره خوب پیش میرهتو هاستینگ داشتن صداقت ملاکه که شما اول کاری نداشتی . یه سوالی هم برام پیش اومده ! شما که گفتی فرمت کردی ؟ چی شد پس دوباره برگشت همه چیز ؟
باسلام
کاربرگرامی متاسفانه این مجموعه تمام خدمت خودش و لغو کرده
و تمام کاربرانش و به ما واگذار کرده
به جهت اینکه کیفیت کارشون بسیار پایین بود و مدیریت درستی روی سرور نداشتن
هر دو سرور این مجموع کنسل و فرمت شد
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)