Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
ویرایش توسط fardfard : December 16th, 2013 در ساعت 13:37
بردار من خوب سرورا رو روشن کن 24 ساعت مهلت بده از اطلاعات بک اپ گرفته بشه.هر کی هم خواست بمونه هر کی هم نخواست خوب میره از یه جای دیگه میگیره.
پ.ن:دوستان ایشون درست میگن سرور من رو هم روشن کردند و من بک آپ گرفتم.برای تمام کاربرا فقط اطلاعات مهمه.یکم صبور باشید درخواست بدید روشن کنند و بک اپ بگیرید.
پیروزی آن نیست که هرگز زمین نخوری، آنست که بعد از هر زمین خوردنی برخیزی.
متاسفانه امکان اینکه تمام سرور ها روشن باشن و اقدام به بک آپ گرفتم بشه وجود نداره
شاید برخی از دوستان تمایل داشته باشن روی همین سرور ها باقی بمونن
بنده خدمت یکی از دوستان هم عرض کردم اختلاف قیمت فعلی سرویس ها تنها 4 هزارتومان میشه که واقعا مبلغ نا چیزی هست
قبول بفرمایید اگر همه بک آپ بگیرن - کاربرعزیزی که قصد ماندن روی سرور و داره با افت کیفیت شدیدی رو به رو میشه
به همین جهت هماهنگی و زمان بندی لازمه جهت این منظور
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)