نقل قول نوشته اصلی توسط Azarin Web نمایش پست ها
سلام خدمت استاد
بله حق با شماست من خودم عاشق نکسوس 5 ال جی هستم و خیلی قبولش دارم ، و یا ال جی G2 و... ولی میخوام بین 800 850 هزینه کنم ، چون 1 تبلت G pad ال جی هم میخوام تهیه کنم. نمیدونم چرا آخرین آپدیت ال جی Vu 4.1 هست ، و چرا بالاتر نمیبره!

ولی اونقدرها برای من مهم نیست نسخه آندروید همین که بالای 4 هست کافیه ، از نظر کارایی 4.1 با مثلا 4.4 چه فرقی داره؟ در نصب نرم افزار یا بازی یا چیزی داره که نسخه 4.1 نداره؟
سلام
مهم ترین تغییر نسخه های اندروید بالاتر رفتن api level هست(Android version history - Wikipedia, the free encyclopedia)
مثلا الان دیگه تعدادی نرم افزارها با اندروید ۲.۳ کار نمیکنند چون برنامه نویسها برای لوهای پایین دیگه برنآمه نمینویسند.
سایر موراد:
الان اندروید ۴.۴ سریعتر و مصرف رم کمتری داره و به مراتب بهینه تر هست نسبت به ۴.۲ یا حتی ۴.۳
و مثلا ران تایم اندورید در ۴.۴ دو تا شده یکی دالویک قدیمی و دیگری آرت که جدید تر هست.
وسرعت نرم افزارها فوق العاده سریعتر شده.(من نکسوس ۴ دارم اینها رو تجریه کردم روی گوشی خودم نسبت به رام ۴.۲ یا ۴.۳)
به نظر من اینها و دلایل بسیار دیگه ای میتونه باعث بشه حرکت به سمت نسخه های بالاتر بسیار معقول باشه