فقط به فکر پول هستید !
تو کل دنیا همه Tucows برترین ریجستر هست از لحاظ امنیت ! بعد بعضی ها به خاطر پول چسبیدن به uk2 !
پ.ن : نیم بیاد دامین ب***ه ؟ این چه حرفی بود ؟
فقط به فکر پول هستید !
تو کل دنیا همه Tucows برترین ریجستر هست از لحاظ امنیت ! بعد بعضی ها به خاطر پول چسبیدن به uk2 !
پ.ن : نیم بیاد دامین ب***ه ؟ این چه حرفی بود ؟
ما تجربه خوبی با name و دایرکتی نداشتیم . و هر دو مشکلات زیادی در سیستم فروش و ساپورت دارند . برای همین از این به بعد حاضر هستیم 14 دلار هزینه کنیم برای ثبت دامین هامون در شرکت های معتبر که اولا با ایران مشکلی نداشته باشند دوما ساپورت خوبی داشته باشند . فکر میکنیم شرکت های کانادایی که بالای 10 سال سابقه دارند گزینه مناسبی خواهد بود
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
Name از سال 95 کار می کنه و بیش از 10 سال تجربه داره Directi هم به همین شکل (از سال 97 کار می کنه) من با هر دو کار کردم Name پنل خوبی داره و من هم تا حالا هیچ تحریمی از Name ندیدم! برای کسانی که فروش دومینشون زیاد هست و خودشون می خوان مدیریت کنن Directi بهتر هست ولی در کل Directi خطاهای زیادی میده که جالب نیست در مورد شرکت Tucows هم تعریفش رو زیاد شنیدم ولی کار نکردم اگر قیمت به این شکل باشه که شما میگید (14) بدرد کاربرهای ایرانی نمی خوره! کاربر ایرانی رو باید 1 ساعت صحبت کنی باهاش که شاید راضی بشه که این بهتر هست (البته اگر باشه) من تقریباً دوسال هست که با name کار می کنم و این مدت هم کاملاً راضی بودمما تجربه خوبی با name و دایرکتی نداشتیم . و هر دو مشکلات زیادی در سیستم فروش و ساپورت دارند . برای همین از این به بعد حاضر هستیم 14 دلار هزینه کنیم برای ثبت دامین هامون در شرکت های معتبر که اولا با ایران مشکلی نداشته باشند دوما ساپورت خوبی داشته باشند . فکر میکنیم شرکت های کانادایی که بالای 10 سال سابقه دارند گزینه مناسبی خواهد بود
خوب ما هم 3سال هست از دایرکتی دامین داریم تا چند وقت پیش مشکلی نداشتیم و همه چیز خوب بودش و یه مشکل کوچیک داشتیم که نمیتونستیم دی ان اس ها رو تغییر بدیم و با ساپورت تماس گرفتیم و بیشتر از 10 تا تیکت زدیم تا مشکل رو حل کردند و اینطور مواقع ها هست شرکت ها حساب خودشون رو پس میدن موقع هایی که مشکل دارید و اون موقع زمان پاسخ گویی ساپورت و حل مشکل مهم هست .
name هم توضیح دادیم که داستان چی بودش شاید این مشکل فقط برای ما پیش اومده باشه که دیتا بیس ارور داده باشه و دامینی که بقول خودشون ازاد نبوده رو ثبت کردند در صورتی که تو چند جا قبلش چک کردیم و دیدیم دامین ازاد هست و .... خواستید متن ایمیل های رد و بدل شده با این شرکت رو براتون بفرستیم .
ما تو کار ثبت دامین و این مسائل نیستیم و اگر هم درخواستی داشته باشه به دوستان و شرکت های معتبر معرفی میکنیم برای همین فقط یک تجربه شخصی بود که نوشتیم و امیدواریم برای کسی همچین مشکلاتی پیش نیاد
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
کی گفت دامين ب***ه ؟
اينا اگر دامين ب***ن وريساين پدرشون رو درمياره!
نه نيم جرات اين کار رو داره نه دايرکت آی نه هيچ کس ديگه!
پ.ن: احساس ميکنم بعضی از دوستان که احترام زيادی هم براشون قائلم دارن با دلايل غير منطقی يکی از رجيسترهای معتبر رو زير سوال ميبرن!
دايرکت آی رجيسترر کم سن و سالی هستش اما از زمانی که اومده تونسته با خيلی از قديمی ها رقابت کنه و خيلی هاشون رو ديگه داره از بازی دور ميندازه!
مهمترين مزيتش که باعث شد با اون به اينجا برسه پنل قدرتمند آنلاينش هستش!
مشکل تو همه جا وجود داره! مخصوصا تو اينطور مسئله که تمام بازی دست يک شرکت نيست!
در مورد نيم هم شرکت خوبی هستش و سابقش از همين دايرکت آی هم بيشتر هستش!
اما همين که اجازه کار کردن ايرانی جماعت رو نميده باعث ميشه خيلی ها نرن دنبالش!
من که خودم به شخصه دامين برام ارزش زيادی داره و به خاطر همين اينکه کجا ثبت شده باشه و دست کی باشه برام خيلی مهمه!
و هر دامينی رو هم بخريم اولين کاری که ميکنيم transfer ميکنيم به اکانت خودمون در resellerclub .
چون دامين يک اعتبار هستش! و نبايد اين اعتبار رو به راحتی از دست داد!
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
چه مشکلی با ایرانیها داره؟ ایران که توی لیست Name هست اگر تحریم باشیم ایران نباید جز لیست کشورهای Name باشه، شما تا حالا مشکلی داشتید؟اما همين که اجازه کار کردن ايرانی جماعت رو نميده باعث ميشه خيلی ها نرن دنبالش!
اين يعنی يک شرکت آمريکايی!کد:Name.com LLC 125 Rampart Way Suite 300 Denver, Colorado 80230 USA
شايد امروز کاری به کار کسی نداشته باشه اما ممکنه يک روز اين کار رو بکنه!
زمانش که برسه مطمئنا اين کار رو ميکنه! فقط انشالا قبلش يک فرصتی بده برای ترانسفر کردن!
نمونه هاش هم زياد بوده که شرکت های مختلف اين کار رو کردن!
حتی خود دايرکت آی هم ممکنه اين کار رو بکنه اما احتمالش خيلی کمتر از يک شرکت آمريکايی هستش!
برای ما که واقعا مهم هستش! حداقل دامين های خودمون که تعدادشون هم کم نيست!
جدا هم تا حالا مشکلی با دايرکت آی نداشتيم! جز يک مورد که اونم دامين رو طبق قوانين خودشون بود و ناشی از بی دقتی ما بود!
والا مطمئن باشيد اگر به مشکلی بخوره ارزش دامين هامون بيشتر از 4$ هستش که بخوايم سرش دامين رو از دست بديم!
tucows هم شرکت خوبی هستش و از قديمی ترين رجيسترر ها!
ولی هر کس دلايل خودش رو داره برای کار کردن و به نظر من اين اصلا درست نيست که چون من مثلا دايرکت آی رو ميپسندم بيام مثلا نيم رو نفی کنم و بگم به درد نميخوره و ....
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)