پس مشکل از طرف دایرکت نیست !اکانت پی پاله هم کردیت کارت نداشت که مدارکو اسکن کنم و بفرستم!
به نظرت یه نفر ریپورت بده چی میشه ؟!!!!!!ولی با همون اکانت پی پال الان 3 ماهه با Name.com کار میکنم و هیچ مشکلی هم نداشتم. تازه Whois دامینامم 90% ایرانه!
حالا هر جایی یه خوبی داره یه بدی. شاید ساپورتش دیر جواب بده اما درستش میکنن. بیشتر مواقع هم خودمون پا پیش نمیذاریم که پس نیفتیم (احتمالات رو در نظر نمیگیریم. اکثر مشکلاتی که من دیدم کاربران داشتن همین سهل انگاری خودشون بوده)ساپورت Name کجا، ساپورت دایرکتی کجا
هدف من از این صحبت ها همینه فقط ! پس اون بعضی ها حق انتخاب دارن. امکانات دایرکت براشون لازمه... بعضی ها هم نیازهای خاص دیگه ای دارن که نیم براشون برطرف میکنه میرن طرف اون.پنل کاملاً مستقل name کجا، پنل هرمیه دایرکتی کجا (البته واسه بعضیا مفیده)
برا کدوم ارورش راه حل وجود نداره ؟ بگو برات حلش کنم.پنل ساده و بدون مشکل name کجا، پنل 6000 اروری دایرکتی کجا
اگه به اینکه دامینت هنگام انتقال با ارور مواجه میشه دایرکت شده آشغال ، تقصیر خودته ! شاید دو روزه این تاپیک رو باز کردی داری هل هل میزنی اما یه تیکت نزدی بهشون یا اگه هم زدی پیگیر نبودی ! حالا به فرض ساپورتشون دیر جواب میده ! اگه بجا این تاپیک یه تیکت زده بودی تا الان کارت راه افتاده بود و جواب داده بودن ( تو بدترین حالت تا امروز جواب میدادن تو حالت عادی خیلی طول میکشید 12 ساعت)
NS Record منظورت دقیقا چی هست ؟شما کجای دایرکتی میتونی Ns Record اد کنی ؟! چیزی که واسه هاستینگا نیازه. نمونشو eparsdata و afraweb به عینه دیدن + ...
ساختن a record و cname record اینا یا چیز دیگه ؟
تو این مورد شکی نیست. من خودم گفتم با چندین ریجسترار کار کردم. دامینی بوده که ارزون بودنش مهم بوده هیچی دیگش مهم نبوده تو فلان جا. یکی دیگه بودی ساپورت مهم بوده تو فلان جا . یکی بوده پنلش مهم بوده فلان جا.به هر حال ...
این همه پنل با امکانت تعریف شده وجود داره و هر کی مختاره هر پنلی که دوست داره انتخاب کنه. تو تاپیک همه دیدن مشکلات دایرکتی رو ...
حالا انتخاب کنید![]()