نوشته اصلی توسط
caspianmehdi
از اساتید محترم واقعا بابت پاسخ های دلگرم کنندشون متشکرم . در پاسخ اون دوستمون که میگه متوج نشدم من یک سناریو دارم که دنبال یک یا چند برنامه نویسم برام بنویسنش . گرافیست هم خودم دارم . چیز گنگی نگفتم.
در مورد دوستمون که میگن برین بنیاد من تازه وارد این جرگه نشدم . بازی نبرد بقاء رو دادم برام کار کردن الان حدود دوماهه برای مجوزش هنوز لنگ بنیادیم. در صورتی که میگن فقط 3 هفته. بنیاد هیچ کمکی که نمیکنه سنگم جلو پات میندازه. 100 تومن کمکت میکنه ولی هم شریک میشه هم بازیو باید اونطور بسازی که اونا دوست دارند. در مورد اون دوستمونم که میگن کسی نمیاد سرمایش رو روی این بخوابونه میره روی یک بازی خارجی میزاره بگم عزیز من متن من رو بخونید درست بعد ابراز لطف بفرمایید گفتم برام بسازند دستمزدی یا درصدی هر طور که راحت باشند . در مورد بازی که امتحان پس داده باشه و خارجی هم باید بگم اشتباه محضه . همون اسکریپت تراوین رو نصب کنید بهتره تا یکی رو روش هزینه کنید چون همیشه مشکل داره . اگه ایده من زیاد بود تا حالا یک درصد شبیهش ساخته شده بود چون نیست میخوام بسازمش . اما چون گرگ زیاده به هیچ عنوان همون اول کل ایده رو نمیسازمم درصد درصد جلو میرم فعلا یک داستان کلی ازش میسازم بعد خرد خرد جلو میرم و جزییاتش رو اضافه میکنم . حالا هر کس توی برنامه نویسی و گرافیک رایانه ای میتونه باهام همکاری کنه خبرم کنه . آیدی یاهومم کاسپین مهدیه