نقل قول نوشته اصلی توسط tukanet نمایش پست ها
خوب یه پیشنهاد بکنم به شما ، شما whmcs رو به صورت دمو نصب کنید و ببنید چه امکاناتی داره ، همشون رو لیست کنید
حالا بعضی از این امکانات زیاد کارا نیست و بعضی هم اصلا به درد ما ایرانی ها نمی خوره ، بعضی امکانات هم هست که باید
اضافه بشه مثل درگاه شتاب و ثبت فیش و ... . هر موقع تونستید همچین سیستمی رو تولید کنید واقعا یه کار مفید کردید
البته این هم که می فرمایید به تیم و ... نیاز نیست باید در موردش تجدید نظر کنید ، فرض کنید شما این سیستم رو نوشتید
100 نفر هم پول دادن و خریدن ، شما تنهای قادر به ساپورت این تعداد یوزر خواهید بود ؟!؟!
ممنون tukanet عزیز .
در پست ابتدا عرض کردم.
این سیستم دارای شیوه پشتیبانی مناسبی هم خواهد بود چون در رابطه با آن هم تصمیماتی گرفته شده است .(حتی قرارداد هم بین دو طرف منعقد می شود) . رفع مشکلات سیستم به صورت کاملا رایگان بوده و در اسرع وقت انجام می پذیرد .
فکرهای مناسبی برای آن کره ایم .
و در رابطه با پشتیبانی این که من و همکارم قصد طراحی و پشتیبانی این سیستم را داریم و در هر زمانی که لازم باشد نیرو در نظر گرفته می شود . همکار من هم در این انجمنی فعالیتی ندارد در صورت که لازم بود معرفی می کنم در این بحث شرکت نماید .

بعد از مدتی بررسی با همکارم صحبت کردم و تصمیم بر این شد تا پایان بهار یک سیستم هاستینگ مناسب طراحی کنیم .
قرار نیست تیم جمع کنیم چون نیروی کافی داریم .
چون 2 نفر هستیم و با برنامه نویسی یکدیگر آشنایی کامل داریم نیاز به نیروی دیگری در این پروژه نمی باشد .
چون در تاپیک های گذشته در این رابطه اکثرا به دنبال جمع آوری یک تیم جهت طراحی این سیستم بودند .

از پیشنهاد شما ممنونم . هدف ما طراحی سیستمی با امکانات whmcs است چون با دوستانی هم که صحبت کردیم اکثرا از این سیستم رازی بودند و تنها اشکال آن کاربر ناپسند بودن آن است و بخش پرداخت ماایرانیان که آن هم برطرف شده است .

سوال بنده از شما این است که چه امکاناتی باید از این سیستم انتخاب و؟ چه امکاناتی حذف گردد ؟ چه امکاناتی ضروری نیست ؟
دوست دارم در این رابطه بحث شود تا سیستمی مناسب ساخته شود . به هر حال این سیستم طراحی می شود چون در برنامه ریزی ما قرار گرفته است . ما قصد داریم با این بحث سیستم بهتری تهیه نماییم .

ممنون از tukanet و afrateam که در بحث شرکت می کنند .