ممنون tukanet عزیز .
در پست ابتدا عرض کردم.
فکرهای مناسبی برای آن کره ایم .این سیستم دارای شیوه پشتیبانی مناسبی هم خواهد بود چون در رابطه با آن هم تصمیماتی گرفته شده است .(حتی قرارداد هم بین دو طرف منعقد می شود) . رفع مشکلات سیستم به صورت کاملا رایگان بوده و در اسرع وقت انجام می پذیرد .
و در رابطه با پشتیبانی این که من و همکارم قصد طراحی و پشتیبانی این سیستم را داریم و در هر زمانی که لازم باشد نیرو در نظر گرفته می شود . همکار من هم در این انجمنی فعالیتی ندارد در صورت که لازم بود معرفی می کنم در این بحث شرکت نماید .
بعد از مدتی بررسی با همکارم صحبت کردم و تصمیم بر این شد تا پایان بهار یک سیستم هاستینگ مناسب طراحی کنیم .چون 2 نفر هستیم و با برنامه نویسی یکدیگر آشنایی کامل داریم نیاز به نیروی دیگری در این پروژه نمی باشد .قرار نیست تیم جمع کنیم چون نیروی کافی داریم .
چون در تاپیک های گذشته در این رابطه اکثرا به دنبال جمع آوری یک تیم جهت طراحی این سیستم بودند .
از پیشنهاد شما ممنونم . هدف ما طراحی سیستمی با امکانات whmcs است چون با دوستانی هم که صحبت کردیم اکثرا از این سیستم رازی بودند و تنها اشکال آن کاربر ناپسند بودن آن است و بخش پرداخت ماایرانیان که آن هم برطرف شده است .
سوال بنده از شما این است که چه امکاناتی باید از این سیستم انتخاب و؟ چه امکاناتی حذف گردد ؟ چه امکاناتی ضروری نیست ؟
دوست دارم در این رابطه بحث شود تا سیستمی مناسب ساخته شود . به هر حال این سیستم طراحی می شود چون در برنامه ریزی ما قرار گرفته است . ما قصد داریم با این بحث سیستم بهتری تهیه نماییم .
ممنون از tukanet و afrateam که در بحث شرکت می کنند .