شرکت هایی که نمايندگی ميدن از نماينده های خودشون حمايت هم ميکنن. اينکار در اکثر تجارت ها مرسوم هست و نماينده ها نبايد زير فروشی کنن.
نه اينکه نماينده ای بياد به خاطر پر کردن سقف قرار داد و از روی اجبار دامينی که براش 4 تومن تموم شده رو 3500 بفروشه.
هدف کلی اين هست فقط نماينده های قوی باقی بمونن و نماينده هایی که به هر روشی زير فروشی يا فروش به قيمت خريد ميکنن بی انگيزه بشن و حذف بشن.
توی تجارت ها به این هم فکر می کنن که برای حفظ حیات بازار، بازار انحصاری هم نشه
الان توی بازار اتباطات سیار برای اینکه انحصار همراه اول رو بشکنن 4 ساله که به همراه اول مجوز 3g و 4g ندادن اونجوری هم که صدوقی مدیر عاملش میگه تا 2 سال دیگه هم نمیدن تا رایتل هم قدرت پیدا کنه به نظرم بهترین کار رو کردن اگه من بودن تا 5 سال دیگه به همراه اول مجوز نمیدادم ایرانسل هم اصن زیرساخت ارتقا رو نداره به این میگن سیاست گذاری درست
نه اینکه بشینن نقشه بکشن بگن نماینده ما نون شب نداره بخوره بیاید بهش کمک کنیم اونی که این سیاست رو ریخته یا هیچی سرش نمیشده یا خدای ناکرده بحث رشوه در میون بوده چون irnic دولتیه نه تجاری که اگر هم تجاری بود به نظرم هیچ وقت این کار رو نمیکرد الان resellerclub داره با کمتر از 2.95 دلار کام ثبت میکنه verisign میاد همچین سیاستی بریزه؟؟؟؟؟؟؟
1and1 داره با 0.99 دلار ثبت میکنه کی جلوش رو گرفته؟ اونوقت اونا سیاست گذاری میکنن ما هم سیاست گذاری می کنیم
حیف 4 ماه وقت که روی این پروژه گذاشتم رفته بودم بنایی تا حالا کلی گیرم اومده بود
ویرایش توسط hakimalireza : December 12th, 2013 در ساعت 18:32
کی گفته verisign به همه نماینده نمیده؟؟؟؟؟
چون سرمایش رو ندارم، رقابت هم نمی تونم بکنم
سرمایش هم اگه بالاس چون زورش زیاده نه اینکه غصه ی نماینده هاش رو بخوره
ولی یکی 6 میلیون داره بده irnic رقابت هم می تونه بکنه
اما تعداد خیلی زیادی اقدام کردن و خیلی ها دارن با پایین ترین قیمت میدن (گفتم 1and1.com داره با 0.99 دلار ثبت میکنه) versign هم همچین سیاستی نریخته
گفتم شما فردا برو یکی از این شرکت های بیمه (بیمه ما (ملت) از همه جا راحت تره) بگو من می خوام نمایندگی بگیرم برای هر بیمه نامه 10 هزار تومان خودم ضرر میدم که دیگران رو بیمه کنم ببین التماست می کنن که بیا همچین کاری بکن
به نظر شما دوست عزیز اصن verisign نماینده هاش رو پایش میکنه؟ اصن میشناسه اونها رو؟
نماینده با نماینده مگه فرق داره؟؟؟؟؟
یکی نماینده پیدا شده می خواد دامین مجانی ثبت کنه خب سود irnic که جایی نرفته
irnic به من چه یکی داره پول میده تا دیگران دامین ثبت کنن من دارم ماهی اینقدر سود میکنم دولت الکترونیک هم داره گسترش پیدا میکنه
حالا میخواد یکی دامین من رو بفروشه 10 هزار تومان اونم سود کنه یکی هم بیاد کلی ضرر بده دامین من رو مجانی ثبت کنه هردوشون نماینده من هستن
شما فردا برو یه شرکت بیمه بگو می خوام نماینده شما بشم و رایگان همه رو بیمه کنم التماست می کنن که بیا همچین کاری بکن نه اینکه بگن این کار زیر فروشی هست
اصلاً با حرف شما موافق نیستم
عزیزدل
مسخره نیست
یک ترفند فروش هست
خود نیک که دامنه رو حدود 15 هزار میده اگر اشتباه نکنم
ولی به نماینده دامنه رو خیلی ارزون تر میده
چون نماینده عمده میخره و تضمین فروش میده بهش
به این ترتیب کمتر کسی میره از خود نیک مستقیم خرید کنه
بخاطر همین میاد و از نماینده هاش خرید میکنه
ولی چون ارائه نمایندگی نیک خیلی راحت بود
برای همین هرکس وارد این کار شده بود
و این یک اصل معمول هست که اگر چیزی بیشتر از تقاضی باشه خب ارزون میشه
نیک برای حمایت از نماینده هاش
سخت تر کرده شرایط نمایندگی رو
بعد خودش هم دیگه نماینده نمیده
و بعضی از نماینده هایی هم که داده و خوب نتونستن فروش کنن هم سلب امتیاز میشوند یا اینکه قیمت دامنه براشون بیشتر تموم میشه
به این ترتیب چون عرضه کننده دامنه کم میشه
خود به خود میتونن نماینده ها قیمت دامنه که میفروشن رو کمی بالا ببرند
اگر دقت کنید فراسو قبلا 3600 میداد
الان 4800 میده
خیلی از شرکت ها اینطور بردن بالا قیمت رو
فراسو تا الان بدون سود میداد
ولی از حالا به بعد داره تازه رو دامنه سود میکنه
این ترفند جدید نیک هست
که ترفند خوبی هست
ولی یکم نقص هایی توش وحود داره
خب اینجوری که انحصاری میشه
در ضمن به نظرم irnic باید فکر سود خودش رو بکنه نه سود نماینده هاش
irnic باید بگه این شرایط منه هرکی می تونه رقابت کنه بیاد وسط نه اینکه فکر این باشه که یکی یا دوتا نماینده داشته باشه و اونها سود کنن
فراسو هم توی اطلاعیه ای اعلام کرده بود افزایش قیمت irnic بوده که باعث افزایش قیمت ما شده (منظورش این بوده که سودمون رو زیاد نکردیم)
در هر صورت خیلی طرح مسخره ای هست و از اونجایی که irnic دولتی هست و گسترش دولت الکترونیک یکی از وظایف دولت هست؛ مسلماً این طرح به این استراتژیک ضربه بزرگی میزنه
شما نگا کنید اکثر دامنه های معروف و یا سه حرفی ir ثبت شده صرف نظر اینکه اکثراً دلال ها اون رو گرفتن ولی در کل نشان از گسترش دولت الکترونیک در ایران داره که اون طرح irnic به این گسترش لطمه میزنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)