این دامنه INFO که من قبلا از طریق نماینده از ریسلر کلاب داشتم الان چی به سرش میاد ؟ نه منتقل شده ریسلو و نه اینور میشه DNS ست کرد , بد تر اینکه چند روز دیگه باید تمدیدش کنم وگرنه میپره
الان چه خاکی تو سرمون بریزیم ما ؟![]()
این دامنه INFO که من قبلا از طریق نماینده از ریسلر کلاب داشتم الان چی به سرش میاد ؟ نه منتقل شده ریسلو و نه اینور میشه DNS ست کرد , بد تر اینکه چند روز دیگه باید تمدیدش کنم وگرنه میپره
الان چه خاکی تو سرمون بریزیم ما ؟![]()
ربطش به این هست که شما برای این سرویس باید پول بدید و پولی که از ایران بخواهد بیاد و وارد سیستم بانکی امریکا بشه ممنوع هست
باز اون کارت گرافیگ هم شما نباید بخرید چرا؟ چون برای خرید کارت گرافیک باید پول بدید و باز هم پول شما برای اونها مورد قبول نیست و چون با پول ایران اون کارت گرافیک رو خریدد پس به شما پشتیبانی داده نمیشه چون در اصل این کارت گرافیک به کشور ایران فروخته نمیشه و شما با خرید اون جرم مرتکب شدید.
داداش ربطی به کرک و... نداره که
پول ایران و ایارنی یه جورایی باری اونا حرام هست d: گرفتی؟ یعنی نباید پول ایرانی ها وارد سیستم بانکیشون بشه اینه که جرمه
اونا میتونند به ایرانی ها هرچی سرویس رایگان هست بدند و کسی هم کاری باهاشون نداره
ولی اگر بفهمن یه شرکتی از ایرانی ها پول گرفته و وارد سیستم بانکیشون کردن ۱۰۰ برابر اون پول جریمش میکنند
تمامی این مشکلات س +ی +اسی هست، هیچ ربطی به کرک و ... ندارد، بیخودی دعوا نکنید
علت تاخیر در انتقال دامنه ها هم مشکلاتی مانند همکاری نکردن رجیسترار های اصلی برخی پسوندها مانند org - info و ... هست. یعنی تاخیر زیادی برای انتقال هزاران دامنه بصورت یکجا دارند و این باعث تاخیر شده است.
باران که می بارد تو می آیی --*-- باران گل، باران نیلوفر
باران مهر و ماه و آئینه --*-- باران شعر و شبنم و شبدر
تا جایی که میدونم خیلی امکانات دیگه مثل همین سی پنل هم برای ایران ممنوع هست ولی همه بدون مشکل دارند استفاده میکنند
برای دامنه هیچ راهی نبود روی ری سلر کلاب بمونید ؟ از طرق کسی تو خارج یا ....... ؟
ببخشید قصد توهین به هیچ ملیتی ندارم و لی الان ارزش یک افغانی از ایرانی بیشتره تو دنیا و اگه افغانستان زندگی میکردیم الان همه چیز داشتیم
اگه قضیه پول هست پس چرا یاهو خدمات ایمیلش را برای ایران تحریم کرده ؟ این که دیگه قضیه پول و کرک نیست
ویرایش توسط DJMOKHTAR : December 5th, 2013 در ساعت 12:46
برادرا من چند تا دامنه org دارم امروز آخرین مهلتشونه و فردا اکسپایر میشن و متاسفانه هنوز دامنه org به ریسلو انتقال نیافته راه چاره چیست ؟؟ چون فردا سایتهای این دامین ها از کار میفتند چون تمدید نشدند![]()
با پیگیری هایی کردیم خوشبختانه انتقال دامنه ها بین کاستومرهای یک رسیلر میسر و رایگان گردید .
لطفا مشکلات ریسلو در تاپیک دیگری پیگیری نمایید
سلام
دوست عزیز میشه بفرمایید برای انتقال دامنه بین یوزر ها از کجا باید اقدام کرد ؟
چون در پنل بنده هیچ گزینه ای برای ترنسفر نیست
مسئله انتقال بین کاستومر های ریسلر ها و ساب ریسلرهای مختلف هست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)