-
December 4th, 2013, 00:00
پاسخ : گرفتن هزینه انتقال برای move کردن دومین ها در ریسلو !
این تحریم به خاطر دامنه چه ربطی داره به برنامه هسته ای و ...... ایران که تحریم میکنه ؟ یا همین سی پنل برای چی به ایران خدمات نمیده ؟ من واقعا نمیفهمم این تحریم ریسلر کلاب دیگه برای چی هست ؟ هر شرکتی تا یه خورده گنده میشه میاد یه خودی نشون میده و تحریم !!!!!!! حتی یه درایور کارت گرافیک میخوای دانلود کنی انویدیا هم زده تحریم کرده کل ip ایران رو انگار ما .........
واقعا متاسفم برای این وضع
-
تعداد تشکر ها از DJMOKHTAR به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013 00:00
# ADS
-
December 4th, 2013, 14:07
عضو انجمن
ظاهرا در سایت میهن نیک که دامنه ثبت می کنه دیروز 12 اذرماه اعلام کرده که انتقال از ریسلو به دیگر رجیسترا فراهمه ببنید دوستان میشه چطوریه :
منبع هم اینجا قسمت اخبار :
MihanNIC :: سرویس میزبانی وب و ثبت آنلاین دامنه
-
تعداد تشکر ها از sadeght به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013, 15:29
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DJMOKHTAR
این تحریم به خاطر دامنه چه ربطی داره به برنامه هسته ای و ...... ایران که تحریم میکنه ؟ یا همین سی پنل برای چی به ایران خدمات نمیده ؟ من واقعا نمیفهمم این تحریم ریسلر کلاب دیگه برای چی هست ؟ هر شرکتی تا یه خورده گنده میشه میاد یه خودی نشون میده و تحریم !!!!!!! حتی یه درایور کارت گرافیک میخوای دانلود کنی انویدیا هم زده تحریم کرده کل ip ایران رو انگار ما .........
واقعا متاسفم برای این وضع
انگار ما چی عزیز؟ ما د ز د ی م؟ بله دوست عزیز هستیم..ویندوز 200 - 300 دلاریشو تو بازار و ادارات داریم رایگان استفاده میکنیم.نرم افزارهای گرانقیمتشو با یک کرک تو ادارات و دولت و بانک و خانه راحت بدون پول استفاده میکنیم.بازیهاشون رو تولید انبوه رایت میکنیم میفروشیم مفتاد تومان! گوشیهاشون رو روت میکنیم.لوازمشون رو کپی میکنیم. سرور ازشون میخریم هر غلطی دوست داریم از اتک گرفته تا اسپم و.. روش انجام میدیم.فایلهاشون رو اشتراک دنیایی میزاریم.. حساب د ز د ی و پی پال هکی میریم ازشون کلی لوازم و سرور و.. میخریم.... و و و....
خدارو شکر کن فرهنگشون بالاست.تا همینجا هم کلی بهمون لطف دارند میکنند!
-
تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013, 19:44
خب روس ها که بیشتر از ما کرک و این کارها می کنند چرا اونها را تحریم نمی کنند؟
روسها به لایت اسپید هم رحم نکردند ولی لایت اسپید وسی پنل و همه شرکت ها بهشون می فروشن
ببخشیدها ولی داری چرت میگی
-
تعداد تشکر ها از soltanp به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013, 19:58
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
delta
انگار ما چی عزیز؟ ما د ز د ی م؟ بله دوست عزیز هستیم..ویندوز 200 - 300 دلاریشو تو بازار و ادارات داریم رایگان استفاده میکنیم.نرم افزارهای گرانقیمتشو با یک کرک تو ادارات و دولت و بانک و خانه راحت بدون پول استفاده میکنیم.بازیهاشون رو تولید انبوه رایت میکنیم میفروشیم مفتاد تومان! گوشیهاشون رو روت میکنیم.لوازمشون رو کپی میکنیم. سرور ازشون میخریم هر غلطی دوست داریم از اتک گرفته تا اسپم و.. روش انجام میدیم.فایلهاشون رو اشتراک دنیایی میزاریم.. حساب د ز د ی و پی پال هکی میریم ازشون کلی لوازم و سرور و.. میخریم.... و و و....
خدارو شکر کن فرهنگشون بالاست.تا همینجا هم کلی بهمون لطف دارند میکنند!
من به ایرانی بودنم با این کارایی که میکنیم افتخار میکنم
-
تعداد تشکر ها ازmhiizadi به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013, 20:00
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
soltanp
خب روس ها که بیشتر از ما کرک و این کارها می کنند چرا اونها را تحریم نمی کنند؟
روسها به لایت اسپید هم رحم نکردند ولی لایت اسپید وسی پنل و همه شرکت ها بهشون می فروشن
ببخشیدها ولی داری چرت میگی
عزیز برادر افت کلام داشته باش..دوست گرامی ته حرفم رو دیدی نوشتم و...و...و.. یعنی ادامه ها دارد..من فقط خوشگلاشو گفتم وگرنه بقیش... که اگر ادامه بدم به علت 30 یا 30 شدن هم اکانتم تو انجمن بن میشه هم خودم رو دوستان بالا مورد عنایت قرار میدهند... اگر شعور داشته باشید میفهمید این و و و من منظورم چی هست؟ ok ؟
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013, 20:05
خب داری اشتباه میگی
همین ویندوز که میگی
مثلا ویندوز8 هنوز نیامده به بازار روس ها کرکش کردند
کلا هشتاد درصد کرک های دنیا کار روس ها هست
حتی شبکه های کارتی ماهواره هم کارتهاشون را هک می کنن رتبه اول نقض کپی رایت هست
پس این مسایل ربطی نداره به این چیزها که میگی
هوش استعداد هکرهای روسی را ما یک درصدش هم نداریم
-
تعداد تشکر ها از soltanp به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013, 20:14
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
soltanp
خب داری اشتباه میگی
همین ویندوز که میگی
مثلا ویندوز8 هنوز نیامده به بازار روس ها کرکش کردند
کلا هشتاد درصد کرک های دنیا کار روس ها هست
حتی شبکه های کارتی ماهواره هم کارتهاشون را هک می کنن رتبه اول نقض کپی رایت هست
پس این مسایل ربطی نداره به این چیزها که میگی
هوش استعداد هکرهای روسی را ما یک درصدش هم نداریم
استاد.. پروفسور ببین چی نوشتم....اصلا میخونی من چی نوشتم؟ برادر من روسها و چینی ها هر غلطی میکنند برای خودشون حساب کتاب دارند.. ماها نداریم.. د ز د داریم تا د ز د ... یکی آفتابه یکی جنتل من...
ما تو امور دیگران دخالت بیجا میکنیم انها نمیکنند... ما زیاده خواه هستیم انها نیستند..چرا نمیگیری برادر؟ کلا تو باغ نیستی چسبیدی همش چند تا هک و کرک رو... ادامه نمیدم چون 30یا30 میشه برادر...بگیر چی میگم!!
-
تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013, 20:33
عضو انجمن
مشتری های دامنه org. ما هم هنوز به پنل resello منتقل نشدند! کسی اطلاع داره چرا؟ و کی منتقل میشن؟
-
تعداد تشکر ها از Azarin Web به دلیل پست مفید
-
December 4th, 2013, 21:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Azarin Web
مشتری های دامنه org. ما هم هنوز به پنل resello منتقل نشدند! کسی اطلاع داره چرا؟ و کی منتقل میشن؟
متاسفانه اصلا معلوم نیست
ارائه هاست cpanel - کانفیگ حرفه ای - هاست پربازدید - هاست ایران - دایرکت ادمین - سرور اختصاصی
Ertebat7.COM ----پانزده سال سابقه---- Tell: 09364901143
تلگرام:
@ertebat7host
-
تعداد تشکر ها از ertebat7 به دلیل پست مفید