نوشته اصلی توسط downloaddl دقیقا مشکل از کاره این همه هاستینگ هست آقا بیا نظر سنجی الان باز می کنم ببین 80 % از کسایی که تو این کارن پشیمونن چرا پشیمونن؟
نوشته اصلی توسط kjwr38iu39t چرا پشیمونن؟ استرس وقت زیاد
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
نوشته اصلی توسط downloaddl استرس وقت زیاد پشیمونی بعد از انجام کار فایده نداره که... بهتره قبل از وارد شدن به این کار معایب و مزایاتش رو می سنجیدید. به نظر من بهترین کار که استرس نداشته باشه همون پشنهادی که دادم هست.
dark_7qe
نوشته اصلی توسط Yas-Host پشیمونی بعد از انجام کار فایده نداره که... بهتره قبل از وارد شدن به این کار معایب و مزایاتش رو می سنجیدید. به نظر من بهترین کار که استرس نداشته باشه همون پشنهادی که دادم هست. 8 سالی میشه تو این کارم قبل از این که بیام بابام بهم گفت این راهی که میری راه برگشت نداره بری توش گم میشه گوش ندادم بهشون
نوشته اصلی توسط downloaddl استرس وقت زیاد استرس و وقت زیاد مال وقتی هست که بخواین کار رو یک نفره پیش ببرید که خوب معلومه سخت میشه براتون. اینکار نیاز به پشتیبانی 24 ساعته داره
نوشته اصلی توسط MOHAMMAD MOHSEN استرس و وقت زیاد مال وقتی هست که بخواین کار رو یک نفره پیش ببرید که خوب معلومه سخت میشه براتون. اینکار نیاز به پشتیبانی 24 ساعته داره ب نظر شما کارمند بیارید دل سوزانه میشینه برای شما کار کنه ؟! همه این راها امتحان شده کارمند هم باشه باز مدیر استرس داره
dark_7qe, farbodsteps, reza*
نوشته اصلی توسط downloaddl ب نظر شما کارمند بیارید دل سوزانه میشینه برای شما کار کنه ؟! همه این راها امتحان شده کارمند هم باشه باز مدیر استرس داره پ.خ رو نگاه کنید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن