-
December 7th, 2013, 14:50
عضو دائم
پاسخ : 100 میلیون سرمایه
وارد بازار شبکه بشید
خرید و فروش تجهیزات
قبلش توصیه میکنم یکی از موسسات معتبر که پیشنهادم سایبرتک هست آموزش ببینید
یه چیز حدود 3-4 میلیون هزینه آموزشتون میشه بعدش خودتون میتونید بهتر از هرکسی تصمیم بگیرید که چه میزان از سرمایه رو برای این کار تخصیص بدید
اما مطمئنا بازار کار خوبی در این زمینه شاهد خواهید بود
در قلمرو ایمان نیز تسامح هست
-
تعداد تشکر ها ازTARIMEHR به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2013 14:50
# ADS
-
December 7th, 2013, 14:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
بانک های خصوصی که اعتمادی بهشون نیست .
اگر نزدیک 2.5 اینا سود بدن خوبه .
استارتر سنت رو نمیدونم ولی خوب دانشجو طبیعتا باید جوون باشه دیگه . اوله زندگیته تجربه هم نداری ! سرمایتو به باد میدی ! بذار بانک تا خوده سرمایه از دست نره بعد با سودش هر کاری میکنی بکن . اگه به فرض ماهی 2 تومن سود بدن با 3 - 4 ماه صبر میتونی سرور نقلی بگیری کولو کنی . البته چون دیدم دانشجوی ای تی هستی و علاقه داری گفتم کولو وگرنه راه های بهتریم هست . واسه اینکه وارد هاستینگ بشی هم لازم نیست حتما از کولو شروع کنی . از اجاره کردن سرور و نمایندگی شروع کن هم تجربه به دست میاد هم سود پولت جمع میشه هم خودت تا حدودی سود میکنی بعد میری به طرف کولو .
من 22 سالمه عزیز
فعالیت زیادی در زمینه امنیت داشتم
خیلی وقته توی همچین فکری هستم و یکی از اشنایان این سرمایه رو برای کار در اخیتار من قرار میده اگه بگم بده بزارم بانک که نمیشه اصلا.
خودش برای شراکت میاد سرمایه در اختیار من میزاره
-
تعداد تشکر ها ازdark_7qe به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2013, 14:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
dark_7qe
در ضمینه کولوکیشن به نظرتون خودم سرور مجازی کنم بفروشم بهتره یا اینکه سرور هارو اجاره بدم بهتره؟؟
شما اول میزان اطلاعاتت رو مشخص کن تا بشه به این سوال جواب داد . صرفا داشتن سرمایه به این معنی نیست که میشه هر کاری کرد و موفق بود .

نوشته اصلی توسط
delta
ببین اول باید ببینی به چی علاقه داری؟ هر کاری بزنی که بهش علاقه نداشته باشی و از سر اجبار و درآمد باشه شکست میخوری..بشین فکر کن ببین به چه چیزی علاقه داری؟ بعد برو دفتر یا شرکتش رو بزن یا توش سرمایه گزاری کن..از من به تو نصیحت هیچوقت کل پولت رویکباره تو یک کار سرمایه گزاری یا ولخرجی نکن.همیشه ضرر رو هم در نظر داشته باش.تا اگر خدایی ناکرده مشکلی برات پیش آمد راه برگشت داشته باشی! در واقع پل های پشت سرت رو با یک کار خراب نکن!
کاملا موافقم . :دی ایشون ظاهرا اراده کرده 100 تومن رو دستی تقدیم کنه یه نصف رک بگیره .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2013, 15:00
عضو انجمن
دوستان لازمه چند مورد ذکر کنم.
من کاملا به این رشته علاقه دارم و می خوام با اگاهی جلو برم
در ضمینه هاستینگ اطلاعات زیادی ندارم اما در طی 1 سالی که می خوام این کارو استارت کنم اطلاعات رو به دست میارم.
من بیشتر در زمینه امنیت شبکه اطلاعات دارم
-
-
December 7th, 2013, 15:01
دوست عزیز علاقه نداری؟
اگر تماس بگرید بنده راهنماییتون میکنم سایت رو دیدین؟
-
تعداد تشکر ها ازkjwr38iu39t به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2013, 15:04
داداش من یک فکر دارم به اینترنتم ربطی نداره
همین الان پاشو وسایلتو جمع کن اگه سربازی رفتی که با هواپیما اگه هم که نه به صورت قاچاقی با کشتی چیزی میری امارات خوب بعدش یک مغازه ی ساندویچی چیزی کار میکنی حقوق بالا 2 -3 سال جون میگنی 500 میلیون میزنی به جیب میری usa حالشو میبری : دی
البته پیشنهاد بود هان !! : دی
-
تعداد تشکر ها ازAralhosting.com به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2013, 15:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aralhosting.com
همین الان پاشو وسایلتو جمع کن اگه سربازی رفتی که با هواپیما اگه هم که نه به صورت قاچاقی با کشتی چیزی میری امارات خوب بعدش یک مغازه ی ساندویچی چیزی کار میکنی حقوق بالا 2 -3 سال جون میگنی 500 میلیون میزنی به جیب میری usa حالشو میبری : دی

:دی
معافیت دارم
-
-
December 7th, 2013, 15:09

نوشته اصلی توسط
dark_7qe
:دی
معافیت دارم
پس بهترین کاره همین الان دست به کار شو
-
تعداد تشکر ها ازAralhosting.com به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2013, 15:14
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Aralhosting.com

ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2013, 15:57
عضو انجمن
-