دوستان کسی هست تمام مطالب مربوط به هاستینگ به من اموزش بده؟
منم در قبال اموزشش هزینشو پرداخت میکنم
اگه کسی اینکارو میکنم پ.خ بفرسته
دوستان کسی هست تمام مطالب مربوط به هاستینگ به من اموزش بده؟
منم در قبال اموزشش هزینشو پرداخت میکنم
اگه کسی اینکارو میکنم پ.خ بفرسته
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
چیز آموزش دادنی نیست!
بیشتر تجربست.برای مثال بنده تو این 3-4 ساله که تو کار مدیریت سرور هستم تاحالا به مورد دامپ کردن مای اس کی یو ال برخورد نکردم که بیام آموزش بدم نحوه ی عیب یابی و رفعش رو منه نوئی.خدارا چه دیدی فردا یکی اومد به شما آموزش داد پسفرداش یک سرور گرفتی همه چیز نصب و کانفیگ کردی 2 ساعت بعد sql دامپ داد اونوقت چه؟
شما باید کار کنید ، تجربه کسب کنید ، سوال کنید
فقط آموزش نیست
صبر کنید یک توضیح کامل بدم
یه این کار شما نمایندگی زدن نمیگن میگن هاستینگ زدن.
ببین عزیزم یک بنده خدائی میره هزینه میکنه 500.000 تومان و یک سرور میخره.میاد شروع میکنه به هاست فروختن.
در کنار این هاست فروختن یک مزیت به شما میده که شما از هاست ایشون به اسم خودت بفروشی.به این برنامه میگن نمایندگی و یا ریسلری.
شما میری قد 5 گیگ ریسلری از ایشون میخری میای به مردمی که هاست لازم دارن هاست میفروشی از اون 5 گیگی که خریدی.
فرزندم سوال دیگه ای بود بپرس![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)