اگر فول بك اپ ميخواين از خود سي پنل گزينه بك اپ را انتخاب كنيد اما از نوع remot ftp ، فول بك اپ را به يه ftp ارسال كنيد بعد اكستركت كنيد و فايل مورد نظر را برداريد.
اگر فول بك اپ ميخواين از خود سي پنل گزينه بك اپ را انتخاب كنيد اما از نوع remot ftp ، فول بك اپ را به يه ftp ارسال كنيد بعد اكستركت كنيد و فايل مورد نظر را برداريد.
مطمئن نیستم اما فکر کنم برای فول بکاپ با اف تی پی باز هم اول فایل بکاپ روی خود هاست ایجاد میشه بعد فرستاده میشه روی سرور اف تی پی و بعد هم از روی هاست حذف میشه (مـطـمـئـن نـیـسـتـم)
روشی که به ذهن من میرسه اینه که اسکریپت راپید لچ نصب کنید روی هاست مقصد و لینک دانلود مستقیم همه فایل هایی که در پوشه مذکور در هاست مبدا هست رو به AutoDownload راپیدلچ بدین که یکی یکی و بصورت خودکار دانلود کنه روی هاست...
با تشکر از دوستانی که قصد همکاری داشتند
در مورد اول در هنگام انتقال باز از همه فایل ها در خود هاست بک اپ تهیه میکنه و بعد که کامل شد ارسال میکنه و چون فضا کم دارم رویهاست با بک اپ گرفتن مشکل ایجاد میکنه
در مورد راهنمایی دوم که دوست عزیزمون کردند چون در پوشه ای که میخواهم منتقل کنم تعداد زیادی فایل و فولدر قرار داره و باز نمیشه از این روش کمک گرفت
دوستان کسی دیگه نمیتونه راهنمایی کنه؟
راستی با اف تی پی تو vps ویندوز میتونین انتقال بدین..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)