-
November 4th, 2013, 13:52
پرشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-بازگشت ه
با نام و یاد خدا فروش سرور های مجازی با منابع اختصاصی به تعداد محدود رو شروع میکنیم.
سرور تست ارائه نمیشود.اما به دلیل اطیمانی که به کیفیت سرور ها داریم 24 ساعت ضمانت بازگشت هزینه با دلیل موجه در نظر گرفته شده-برای اطمینان از کیفیت سرویس ها و ... هم میتونید نظرات و پست های مشتریان رو در اهمین تاپیک فروش مطالعه کنید
کد تخفیف 30% ماه اول
برنزی ویژه
سی پی یو 2 هسته
رم: 1 گیگابایت
هارد: 35 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود
لوکیشن: انگلستان
فقط 16 هزار تومان
|
|
نقره ای ویژه (2 موجود است)
سی پی یو:2هسته
رم: 2 گیگابایت
هارد: 55 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
20 هزار تومان
طلایی (2 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم: 4 گیگابایت
هارد: 110 گیگابایت ساتا 3
پورت: 1گیگابیت نامحدود -متوسط سرعت هر سرور 20-65 مگابایت
28 هزار تومان
سرورهای نیمه اختصاصی:
برنزی نیمه اختصاصی (3 موجود است)
سی پی یو:4هسته
رم:2گیگابایت
هارد:500 گیگابایت
پورت:1گیگابایت نامحدود
65 هزار تومان
نقره ای نیمه اختصاصی (2 موجود است)
سی پی یو:8هسته
رم:4گیگابایت
هارد:1000گیگابایت
پورت:1گیگابیت نامحدود
110 هزار تومان
ارادتمند - افشار
persianvds.com
پرشین وی دی اس در یک نگاه :
#بزرگترین فروشنده وی پی اس کشور با میزبانی بیش از 550 وی پی اس فعال
#اپتایم 100درصدی 16 سرور اختصاصی در حداقل 7 ماه گذشته به دلیل تجربه و تخصص بسیار بالای کادر فنی
#تحویل 2 ساعته در ساعات کاری
#نصب تمامی سیستم عامل ها با تمامی کانفیگ ها مربوطه
# یک روز ضمانت بازگشته هزینه بدون هیچگونه سوال (ضمانت و گارانتی کیفیت سرویس ها)
# پشتیبانی فول تایم در ساعات اداری توسط 3 پشتیبان فنی
#منابع کاملا اختصاصی و قابل مشاهده در پنل کاربری
#سرورهای مجازی از دیتاسنتر با کیفیت و گران رداستیشن انگلستان
#رضایتمندی 99% مشتریان(24 ساعت بازگشت وجه برای تمامی سرویسها از روز اول ارائه شده هست)
سوالی بود در خدمت هستیم
پدرام افشار-مدیریت پرشین وی دی اس

.
ویرایش توسط persianmagic : April 19th, 2014 در ساعت 21:40
-
تعداد تشکر ها ازpersianmagic به دلیل پست مفید
4bnava, amin6969, ashkan90, bossm, glxx, ho3yn_sha2, hossein_n, hotler, iamjj, LiGA, m.ahmadi, mhossein, mohammad8711, morteza1200, pudge, Raid_10, sajjad65, sepehr_gm, varzeshbank, yaghi
-
November 4th, 2013 13:52
# ADS
-
December 5th, 2013, 11:54
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز

نوشته اصلی توسط
dark_7qe
دیگه کنسول ارائه نمیکنید؟؟
خیر به دلیل سوء استفاده هایی که شد دیگه تحت هیچ شرایطی کنسول ارائه نمیشه.دسترسی تمام کاربرانی که قبلا بهشون کنسول ارائه شده بود حذف شد
پنل تحت وب راه اندازی شده نیازی به کنسول نیست
موفق باشید
-
-
December 6th, 2013, 00:42
عضو جدید
پاسخ : رشین وی دی اس - فروش سرور مجازی با منابع اختصاصی ار اروپا رم 1 گیگ 15 هزار تومان !! رم 2 گیگ 22 هزار تومان***منابع اختصاصی-کنسول رایگان-باز
-
-
December 6th, 2013, 12:43

نوشته اصلی توسط
scorp
برنزی ویژه دارید هنوز ؟
بله موجودی افزایش پیدا کرد
ظرفیت سرور چهارم با 96 گیگابایت رم و پورت 10 گیگ نیز در حال تکمیل هست
بزودی با سرور جدید و هارد پرسرعت و رید 10 در خدمت کاربران عزیز خواهیم بود
-
-
December 7th, 2013, 01:51
عضو جدید
با سلام به شما
ممنون بابت پاسخ پیام خصوصی
فقط یه سوال
این هزینه ای که گفتید برای نصب هر سه تا سرویسی بود که در پیام براتون فرستاده بودم؟؟
و اینکه آیا امکان نصب این سرویسها بر روی یک سرور هست؟؟
اینکه یه وقت پورت هاشون تداخل نداشته باشن؟؟؟
-
-
December 7th, 2013, 11:02

نوشته اصلی توسط
KING-NIMA
با سلام به شما
ممنون بابت پاسخ پیام خصوصی
فقط یه سوال
این هزینه ای که گفتید برای نصب هر سه تا سرویسی بود که در پیام براتون فرستاده بودم؟؟
و اینکه آیا امکان نصب این سرویسها بر روی یک سرور هست؟؟
اینکه یه وقت پورت هاشون تداخل نداشته باشن؟؟؟
با سلام
لطفا از طریق سایت در تماس باشید دوست عزیز
خیر هر 3 سرویس روی یک سرور قابل راه اندازی نیست.بله هر 3 هزینه جداگانه داره اما در صورتی هر 3 سفارش داده بشه تخفیف اعمال خواهد شد
ارادتمند
-
-
December 7th, 2013, 19:22
شما 5 سال با این روند ادامه بدی 2 میلیون سود میکنی.... به خاطر این موفقیت بزرگ بهت تبریک میگم....
شما داری ضرر میدی که رنک سایتت بره بالا... ولی یک چیز از من بهت نصیحت درست بفروش همیشه بفروش....
اگر چند تا آدم با سواد در زمینه سرور فعالیت میکردن هیچ وقت اوضاع بچه های هاستینگ به اینجا نمی رسید...
براش شما متاسفم که برای خودتون و به ظاهر شعلتون احترام قایل نیستید.
-
-
December 7th, 2013, 19:28
ویرایش توسط persianmagic : December 7th, 2013 در ساعت 19:39
-
-
December 7th, 2013, 20:06
عضو جدید
سلام
برنزی ویژه (-1 موجود است)
کی موجودی اضافه میشه ؟ خیلی فوری لازم دارم
-
-
December 10th, 2013, 10:58
سلام
ببخشید من میخوام وی پی اس رو تمدید کنم ولی مثل اینکه سایت شما به مشکل خورده و بالا نمیاد !
اگه امکان داره وی پی اس من رو نبندید .
-
تعداد تشکر ها از asklt به دلیل پست مفید
-
December 10th, 2013, 12:25

نوشته اصلی توسط
asklt
سلام
ببخشید من میخوام وی پی اس رو تمدید کنم ولی مثل اینکه سایت شما به مشکل خورده و بالا نمیاد !
اگه امکان داره وی پی اس من رو نبندید .
سلام
سایت مشکلی نداره و نخواهد شد دوست عزیز.تمامی سرویسهایی که از سررسیدشون سپری بشه به صورت خودکار ساسپند میشوند
ارادتمند
ویرایش توسط persianmagic : December 10th, 2013 در ساعت 12:32
-
تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید