نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: چه مقدار هاست و پهنای باند؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Mobin.e آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    28
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : چه مقدار هاست و پهنای باند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط MizbanIrani نمایش پست ها
    سلام
    بنده خیلی از وب سایت های گروهی خصوصاً از نوع دانشجوییش خوشم میاد اما هیچ وقت مثل شما موقعیتش را نداشتم.
    اگر هاستینگ خودم الان آماده بود حتماً ارزون ترین پلنی که می تونستم را بهتون پیشنهاد میکردم اما فعلاً درحال تغییرات کلی هستیم.
    تاپیک شما هم در بخش آموزشی است که آفر دادن ممنوعه اما در قوانین ننوشته که سایت های معروف دیگران که در انجمن هم عضو نیستند را پیشنهاد بدیم ممنوعه پس من شرکت هایی که فکر می کنم به نظرم خوبن و باهاشون همکاری داشتم را معرفی میکنم :

اگر هاست ایران می خواین من به شما شرکت فراسو (faraso.org) و اگر هاست خارج از ایران می خواین من به شما شرکت طلاهاست (talahost.com) یا نت افراز (netafraz.com) پیشنهاد میکنم.

برای این کار شما هم اگر آپلود فایل های حجیم و دانلودسنتر نداشته باشید فضای 3 الی 5 گیگ و پهنای باند 50 الی 100 گیگ هم کافیه.

اگر قیمت ارزان در کنار فضا و پهنای باند زیاد می خواین نت افراز بهترین گزینه برای شما است و کاملاً هم تایید میشن.

سه سایت ذکر شده بنده همه جزو هاستینگ های معتبر ایران هستند که سابقه زیاد بدی هم برای اونا پیدا نمیشه از لحاظ اطمینان هم مطمئن باشید.

سوالی هم بود در خدمتم.
    به نظر شما بیشتر از 1 گیگ فضا نیازه؟تمام اسکریپتی که ما بخوایم نصب کنیم کمتر از 70 مگ میشه بگیم با کلی مخلفات 100 مگ فقط حجم فایل های سایتمون بشه به نظرم هاست 200 مگ کافیه با پهنای باند 10-15 گیگ ماهیانه.
    حالا اگر چیزی که شما میگین لازمه ممنون میشم دلیلشم بگین.

2. تعداد تشکر ها از Mobin.e به دلیل پست مفید

عضو دائم j4b3r آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    460
    تشکر تشکر شده 
    2,996
    تشکر شده در
    1,873 پست

پیش فرض پاسخ : چه مقدار هاست و پهنای باند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mobin.e نمایش پست ها
    به نظر شما بیشتر از 1 گیگ فضا نیازه؟تمام اسکریپتی که ما بخوایم نصب کنیم کمتر از 70 مگ میشه بگیم با کلی مخلفات 100 مگ فقط حجم فایل های سایتمون بشه به نظرم هاست 200 مگ کافیه با پهنای باند 10-15 گیگ ماهیانه.
    حالا اگر چیزی که شما میگین لازمه ممنون میشم دلیلشم بگین.
    سلام
    فضای 200 مگ برای شما کافی هست
    نهایتا 3-5 گیگ پهنای باند هم نیاز دارید

4. تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)