Simplicity is the Ultimate Sophistication
شما داری خودت از دیگر کشورها دست کم میگیری چرا ؟
چرا باید کشورهایی مثل کره اون اینترنت رو داشته باشن ما این اینترنت رو ؟
شما داری همچین حرف میزنی که انگار سرعت اینترنت ایران کم کمش 20 مگابایت هست ولی چون من نمیتونم از این سرعت استفاده کنم پس حتما حقم نیست!
نه عزیز همین شما ها هستید که مملکت رو خراب کردین چون هر چی گذاشتن پیشتون گفتید اها حق ما بیشتر از این نیست اگر بود بیشتر در اختیارمون میذاشتن
باز هم میگم حق ما بیشتر از این هاست
حرفای جالبی میزنید ! اگر دست ما نیست دست کیه ؟ خواهشا بفرمایید مارو هم آگاه کنید . مثلا مردم میان میگن فلان فرد 8 سال مارو بدبخت کرد من حلالش نمیکنم ! در صورتی که اون یک فرد تنها نبود . یک فکر و عقیده پشتش بود که پشتیبان اصلیش هم مردم بودن . پس این حرفا که تقصیر اونه و من نمیتونم کاری کنم کشکه . دوستمون da6276 توضیحات خوبی دادن . مردم پیشرفت نمیکنن چون به همدیگه رحم نمیکنن این یک علتشه . به جایی رسیدیم که والدین به بچه هاشون یاد میدن که به فکر خودت باش و با کسی کاری نداشته باش . این انسانیته ؟ ما الان انسانیم ؟ این اسلامه ؟ تو کز محنت دیگران بی غمی / نشاید که نامت نهند آدمی
Simplicity is the Ultimate Sophistication
باید واقعیت رو هم دید عزیز این که بگیم ما میتونیم و از این حرف ها نشون میده که ما فقط لب و دهنیم!
اگر پهنای باند اینترنت دست مردم بود که الان هر کی برای خودش تو خونه کم کمش اینترنت بالای 1 گیگ داشت
دوستان میان شکایت میکنند که اینترنت ما سرعتش پایینه و غیره... اگر دست خودشون بود میذاشتن اینترنت شون اینطور باشه ؟
دستشون هم فقط به شرکت های ایرانی میرسه و اینترنت ماهواره ای هم که کلی درد سر داره
در کل شما طوری حرف میزنید که انگار اینجا ایران نیست!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)