سلام
جناب آقای سجادیه و جنای آقای امیری
انتظار چینین پاسخی را از جنابان عالی نداشتیم ! نامحدود یعنی نامحدود اما شما بیشتر از ظرفیت نهایی یک پورت نمیتونتید مصرف کنید و نامحدود هم یعنی حداکثر چیزی که در یک بازه قابل دستیابی هست نه اینکه روی پورت یک گیگ چون نامحدود است یعنی مانند گیتی هیچ حد و مرز و عددی برای محاسبه آن نیست ! نامحدود در دنیای حقیر ما انسانها که با اعداد تعریف می شود همیشه حد و مرزی دارد
وقتی پورت یک گیگابایت بر ثانیه به صورت دائمی مورد استفاده قرار گیرد مقدار پهنای باند مصرفی دست یافته در طول یک ماه میشود :
اگر
1gbps = 1000mbps
1mbps = 1000kbps
1kbps= 1000bps
بنابراین
1gbps = 1000x1000x1000= 1000000000bps
آگر هر دقیقه 60 ثانیه باشد و هر ساعت هم 60 دقیقه و هر روز هم 24 ساعت ! ( که تا به این لحظه ملاک دیگری برای اون وجود نداشته )
هر روز = 86400 ثانیه است !
بنابراین در هر روز
86400*1000000000 = 86،400،000،000،000bps از طریق این پورت منتقل خواهد شد
که برابر است با 86،400گیگابیت که می شود 10800 گیگابایت که اگر آن را در عدد 30 که تعداد رزهای یک ماه باشد ضرب کنیم می شود 324،000 گیگابایت
که اگر فرض کنیم هر ترابایت 1000گیگابایت است می شود
324 ترابایت !
پس وقتی عرض میکنم ترافیک نامحدود یعنی 330ترابایت در ماه تعجب نکنید ! در بالا ما مقادیر را رند کردیم که قابل لمس شود
و وقتی هم عرض میکنم می توانیم این ترافیک را در ایران با قیمت منطقی ارائه کنیم باز هم تعجب نکنید و بفرمائید نمی شود و نامحدود وجود ندارد
شما بودجه را تامین کنید ارائه آن با ما ! چوگونگی ارائه آن هم با ما ! شمانگران تامین هزینه ها باشید الباقی با ما ! (نگران زیرساخت هم نباشید تجهیزات آنقدر ظرفیت عملی دارند که بتوان بدون ارتقا خاص پهنای باند تا 12گیگابایت را انتقال داد )
و وقتی هم عرض میکنم هزینه ها فکر نکنید منظور من 30 هزارتومان به ازای هر 100 گیگابایت است ! منظورم حدود 80هزارتومان برای هر ترابایت است ! یعنی چیزی حدود 8 هزارتومان به ازای هر 100 گیگابایت یعنی 1 سوم تعرفه های عادی دیگر دیتاسنترها که با افزایش مصرف شما باز هم میتوانیم تخفیف دهیم !
پس اگر میتوانید ترافیک بالای 10 ترابایت در ایران مصرف کنید
بسم الله در خدمت هستیم
در خصوص تعریف نامحدود در این وب هاستینگ از اولین کسانی که همیشه داد از ارائه سرویسهای بی منطق نامحدود ارائه بلند می کرد بنده بودم
سرویسهایی مثل دیسک نامحدود و یا پهنای باند نامحدود روی سرویس میزبانی ماهی 1000 تومان و یا حداکثر تعداد یوزر آنلاین نامحدود ! چیزهایی که به عوامل بسیار محدود دیگری روی یک سرور با توانایی محدود وابسته هستند و عملا نامحدود نیستند