نوشته اصلی توسط
doctorportable
ببینید مکانیزم اعلام خطا و یا ادامه روند برای موبایل و ایمیل یکی هستش. پس وقتی که پیام خطا برای موبایل دریافت میکنین مشکل ناشی از اون قسمت (index.php ) نیست.
احتمالا مربوط به ماژول پرداخت باشه. ماژول پرداخت سامان رو فعال کنید و بصورت صوری پرداخت رو بزنید ببینید باز همون مشکلو دارین؟؟
اگر وقتی که ایمیل خالی هستش و شماره موبایل رو وارد کردین خطا میدهد ( موقعی که هر دو رو وارد کردین بدون ایراد باشه ) باحتمال زیاد پی لاین برای ارسال رسید تراکنش مشتری نیاز به ایمیل دارد و لذا ارسال ایمیل از جانب شما الزامی هستش و چون ایمیل خالی هست صفحه 404 ظاهر میشه
در این صورت باید سطر 61 فایل index.php رو بصورتی که ایمیل اجباری باشه تغییر بدین
فرقی نداره ایمیل پر باشه یا نه اگر شماره وارد شه ریدایرکت مید. مشکل حل شد ورژن PHP 4 بورد داونگردش کردم به 3 .
الان یه مشکل جدید دارم اگر شماره وارد کنم (چه ایمیل وارد شده باشه یا نه فرقی نداره) به صفحه جدید میره(سفیده) و این خطا به جای آدرس در آدرس بار نشون میده.
کد PHP:
deprecated:%20Function%20eregi%28%29%20is%20deprecated%20in%20/home/***/public_html/freer/index.php%20on%20line%2065gateway.php?random=412445151