ببینید مکانیزم اعلام خطا و یا ادامه روند برای موبایل و ایمیل یکی هستش. پس وقتی که پیام خطا برای موبایل دریافت میکنین مشکل ناشی از اون قسمت (index.php ) نیست.
احتمالا مربوط به ماژول پرداخت باشه. ماژول پرداخت سامان رو فعال کنید و بصورت صوری پرداخت رو بزنید ببینید باز همون مشکلو دارین؟؟
اگر وقتی که ایمیل خالی هستش و شماره موبایل رو وارد کردین خطا میدهد ( موقعی که هر دو رو وارد کردین بدون ایراد باشه ) باحتمال زیاد پی لاین برای ارسال رسید تراکنش مشتری نیاز به ایمیل دارد و لذا ارسال ایمیل از جانب شما الزامی هستش و چون ایمیل خالی هست صفحه 404 ظاهر میشه
در این صورت باید سطر 61 فایل index.php رو بصورتی که ایمیل اجباری باشه تغییر بدین
ویرایش توسط doctorportable : November 26th, 2013 در ساعت 13:07
فرقی نداره ایمیل پر باشه یا نه اگر شماره وارد شه ریدایرکت مید. مشکل حل شد ورژن PHP 4 بورد داونگردش کردم به 3 .
الان یه مشکل جدید دارم اگر شماره وارد کنم (چه ایمیل وارد شده باشه یا نه فرقی نداره) به صفحه جدید میره(سفیده) و این خطا به جای آدرس در آدرس بار نشون میده.
کد PHP:
deprecated:%20Function%20eregi%28%29%20is%20deprecated%20in%20/home/***/public_html/freer/index.php%20on%20line%2065gateway.php?random=412445151
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)