نوشته اصلی توسط
SixthElement
سلام دوست عزیز.
بستگی به استفاده شما داره . من همین الان هم در ایران و هم بیرون ایران سرور دارم. البته فقط استفاده من از این سرور ها ارائه سرویس وب با کیفیت هستش. سرور بیرون از ایران ما معمولاً ماهیانه 300 دلار هزینه داره که با دلار 3000 تومن و هزینه حواله و هزینه های جانبی میشه 1 میلیون تومن. سرور ایران هم با همون کیفیت با همون حجم ترافیک حدوداً ماهی 500.000 تومن + هزینه ترافیک همون حدودا میشه (البته چون سرورها متعلق به خود ماست هزینه خیلی کمتره و فقط پول کو لوکیشن پرداخت میشه). سرور ایران برای مشتریان داخلی استفاده میشه و فوق العاده سریع تره. برای دوستانی هم که بازار هدف بیرون از ایران دارند هم از سرور بیرون ایران استفاده می کنیم.
یادمون نره کیفیت سرویس سرور فقط دانلود نیست. خیلی فاکتور های دیگه مثل Latency و تعداد هاپ های روتر ها و حجم آی پی های بلک لیست ، نوع ساپورت و ... وجود داره که در قیمت تاثیر داره. در مورد فرسوده بودن هم فکر نمی کنم سرور های ایرانی خیلی فرسوده باشه. به واسطه نوع کارم دسترسی به مراکز داده ایرانی داشتم و خوب گاهی وقت ها تجهیزاتی دیدم که فکم خورده زمین. البته تجهیزات قدیمی هم هست که طبیعیه.
در نهایت هم یه مثل قدیمی داریم که رابطه آش و پوله و همه میدونیم. ارائه دهندگان سرور ها و سرویس های ارزون قیمت هم باید بالاخره نون بخورند. پس طبیعیه که بین 100 نفر سرویس رو share کنند. خلاصه که هردو تقریباً هم قیمت در میان ، چه ایران ، چه بیرون ایران.
بنده شخصاً برای سرویس وب سایت های عمومی سرور ایران رو بیشتر ترجیح میدم. چون هم سریع تره ، هم غیر مستقیم ارزون تره و سرور بیخ گوشمه ، هر کاری بخوام خودم میتونم بهش برسم.
پیروز باشید.