نوشته اصلی توسط
delta
نتیجه گیری کلی بنده از این تاپیک: جنس خوب مال از ما بهتران است. اگر سایت دار هستید الکی به فکر رتبه و .. نباشید.شما زیر 5 هزار دنیا هم باشید رتبتون کسی حمایتتون نخواهد کرد.به شخصه 2 بار رتبه زیر 500 ایران رو تجربه کردم و همینطور زیر 10 هزار دنیا اما هیچ کسی حمایتکه نکرد هیچ حتی بهمون تبلیغات هم ندادند و هیچ کسی هم نه اسپانسرمون شد نه هیچی.. تنها چیزی که برامون موند هزینه سرسام آور سرورها بود..پس بیخودی تلاش نکنید برای رتبه.بچسبید به کسب درآمد از سایتتون و رتبه و مقام رو بندازید در کوزه. حمایت و تبلیغات سامسونگی و ال جی و.. فقط و فقط مال چند سایتی هست که توسط چندین جا و دولت پشتیبانی میشه و سایت اضافی رو هم بین خودشون راه نمیدند.اینها واقعیت ها هستند و همون چند سایت هم که پشتیبانی میشوند کیلویی ازشون منافع زیادی میبرند. بهشون کیلوترابایتی پهنای باند میدهند رایگان و سرور و تبلیغات و.. بزارید خوش باشند.
چرا من وقتی فیل میشم زنگ میزنم بهم میگن باید 30 روز بگزره تا بعد بررسی بشه بعد سایت طرف 1 روز هم فیل بودنش طول نمیکشه و 24 ساعت نشده باز میشه؟
چرا من باید هزینه های سرسام آور سرور و .. رو بدم سایت طرف 1 قرون هم پول به چیزی نده؟
چرا من باید جون بکنم رتبه رو بیارم در حد جهانی هیچ کسی حمایتم نکنه اما طرف رو چپ و راست بنرهای برندهای مشهور داده میشه؟
چرا من باید برای هر ترایایت پهنای باند در کمترین شرایط 35 هزار تومان بدم بعد طرف برای 700 ترابایت پهنای باند یک قرون هم نده؟
چرا به من 200 گیگ هارد رو میدند 100 هزار تومان به طرف 20 تا هارد دو ترابایتی در چند سرور بهش رایگان میدند؟
چراها زیاده..نمیخوام بهش اضافه کنم.بزارید بقیه خوش باشند..ازنظر من جواب سوالم تو تاپیک تمام شده هست..