دوستان عزيزان خوبان جيگران اينجا تاپيک معرفی سرويس درگاه مستقيم زرين پال هست. در مورد ساير مسائل تاپيک مجزا باز کنيد.
دوستان عزيزان خوبان جيگران اينجا تاپيک معرفی سرويس درگاه مستقيم زرين پال هست. در مورد ساير مسائل تاپيک مجزا باز کنيد.
من یک ساله دارم از زرین پال استفاده میکنم. نقره ای هستم اما ترانکش ماهانم بالای 1 - 1.5 میلیون هست.و همینطور بیشتر از 300 ترانکش.با اینکه نقره ای هستم درگاه مستقیم رو برام فعال کردند اما ازش استفاده نمیکم.همین قبلی خوبه.باهاش راحت هستم. 3 - 4 روزه میریزند همیشه مبلغ رو و کاستی هم ندیدم این مدت.هر وقتم تاپیک زدم جواب دادند.
دوستانی که شاکی هستند از درگاه اینو بدونن این درگاه برای فروشها و ترانکشهای اینترنتی مناسب هست و خیالتون هم راحته...برای خریدهای مستقیم که نیاز دارید پول مستقیم بیاد حسابتون خوب شماره حساب خودتون رو بزارید.تمام ترانکشهاتون رو مگر باید با زرین پال انجام بدید؟
اما طرحی داریم و پیشنهاد برای دوستان زرین پالی... کاش میتونستید طرح سوددهی رو به سیستمتون اضافه کنید..مثلا فکر کنید من 1 میلیون الان ترانکش دارم.به پولم نیازی ندارم فعلا.خوب مطمعنا مرض ندارم وقتی میتونم بزارم تو بانک بمونه و سود بهش بخوره بزارم تو زرین پال جا خوش کنه!! حالا اگر زرین پال حاضر بود مثل بانک به پولهایی که تو سیستم میزاریم بمونه سود بده هم طرفدار زیاد پیدا میکرد هم خیلی ها مثل بانکها میزاشتند پولشون بمونه و تا زمانی که نیازی به برداشت نداشتند میزاشتن همون حساب بمونه!! مبلغ سود هم نیازی نیست زیاد باشه..حتی اگر این کار باعث بشه از کارمزد کم بشه خودش کلیه!
زرین پال پشتیبانیش که مشکلی نداره نمی دونم چه طوری اون دوستمون اینجوری می گن. ۱٪ کارمزد اضافه هم چیزی نیست انصافا. ولی کاش این روند ارتقا به سطح طلایی(و اخذ درگاه مستقیم) ساده تر میشد. به نظر من با یه تصویر کارت ملی(و کارت بانکی) هم بشه احراز هویت کرد.
نمونه وبسايت با درگاه پرداخت مستقيم:
کد:http://ubanner.ir/%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D8%AA/
زرین پال یوزر کاربری منو بی دلیل بست حالم ازشون بهم میخوره مخصوصا از این کارمندشون علی ( شرمنده انقد روکم)
شركت داده پرداز نت افروز ثبت 11189 و داراي نماد اعتماد الكترونيكي 2 ستاره از سازمان صنعت و معدن
XZN Hosting
خیر و شرو هر عمل کز آدمی سر میزند *** آن عمل مزدش بزودی پشت در در میزند
با استعلامی که از همکاران زرين پال گرفته شد:
اگر شما آقای ع.ع هستيد بايد بگم که حساب به درخواست خودتون توقيف شده و بعد از تسويه حساب، حسابتون توقيف شده.
شما خودت ميای ميگی حسابتون رو توقيف کنن بعد اينجا ميای ميگی چرا حسابم توقيف شده؟؟؟
يک حساب هم به نام آقای ر.ع هست که اصلا کلا تاييد نشده و برای تاييد اقدام نشده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)