احساس می کنم تاپیک استاتر شد
تاپیک فروش
خخخ
احساس می کنم تاپیک استاتر شد
تاپیک فروش
خخخ
درود
شما تو سایتتون اونطوری که بنده دیدم زده بودید : پارس آنلاین ، افرانت ، سروش رسانه!!!!درسته؟؟؟؟
خب اینم میتونم با قاطعیت اعلام کنم که هیچ کودوم از این 3 تا دیتاسنتر و یا به قول دوستان گل متخصصمون آشپزخونه و حال پذیرائی نا محدود نمیدن یعنی اگه بدن مجموعه ی ما تمام سرمایشو ایران سرمایه گذاری میکنه دیگه چرا بریم جای دیگه...
آسیاتک رو هم که کلا بیخیال میشیم اون بیشتر شبیه خوابگاهه تا...
شاتل هم که فقط به سایتای دانلود میده و با محدودیت خاص که البته منتظریم ببینیم حرکت شاتل چی هستش برای فروشنده ها...
خب هاست دی ال هم همینو اول میگفت، تا ارائه دهنده های اصلی قیمت رو کاهش ندن هیچ چیزی معلوم نمیشه وقتی هر ترابایت رو شرکتای ایرانی بیشتر از 1 میلیون میدن یعنی چی؟؟؟
یعنی زیر ساخت پهنای باند رو مفت نمیده که شما هم مفت بدی...
ناراحت نشید ولی بهتره آرم جوملا رو بردارید از اون بالا یه خورده هم به وضع سایتتون برسید خیلی تابلوئه...
تا دیروز دامنه فقط ثبت میکردید و تو انجمن چیزی به عنوان پارس سرور وجود نداشت حالا وجود خارجی پیدا کردید و میخواید نامحدود هم بدید...
شما حتی تو whois دامنتون ادرس درست ندادید و یه شماره تماس از خودتون به جا نذاشتید...
حالا چطوری به شما اعتماد میشه کرد؟
بگرد پیدا کردی به ما خبر بده عزیز...
ما داریم میگیم وجود نداره شما بگو هستش...
خب میشه بفرمایید تو کودوم دیتاسنتر شما رک اختصاصی دارید؟؟؟
میشه بپرسم که با چه اسمی با این دیتاسنترا قرارداد بستید؟؟؟
چون اگه با این شرایط باشه مجموعه ی ایرانیکا سرور هم میخواد کلا منتقل کنه به رک شما!!!
از طریق پیغام خصوصی با بنده در تماس باشید...
به به داش امیر خودمون...
فقط نگو که تو هم میخوای ترافیک نامحدود بدی هر ترابایت 1000 تومن
یعنی اینکارو بکنیم ازت بعید نیستا چون الان با این وضعیت پیاز ، سیب زمینی ماجرا همین میشه دیگه...
باید ما هم یواش یواش به فکر پهنای باند نامحدود باشیم...
هر ترابایت بدو بدو حراجش کردم 100 تا تک تومن...
در مورد بین المللی فکر کنم هیچ کودوم بین المللی نیستنا...
آسیاتک 6 ماهم نشده شروع به کارش شاتلم که هنوز شروع به کار نداشته...
تو انجمن همیشه یه تاپیک راهنمایی به تاپیک فروش تازه کارا تبدیل میشه...
شما که خودت قدیمی این تالار هستی باید دیگه عادت کرده باشی
خب این مبحثا دیگه واسه ما عادت شده اونقدر دیدیم که دیگه بسمونه...
با تشکر
هادی امیری
دوست عزیز بزرگوار آقای امیری ، بله صحبت شما درست هست اصلا نباید سمت آسیاتک رفت چون متاسفانه نه دانش کافی دارن نه دوام مناسبی با این خدمات خواهند داشت .
ولی از بقیه ی لوکیشن هایی که شما اعلام کردید ما میتوانیم پهنای باند نامحدود به شما ارائه بدیم
شما هر کدام از لوکیشن ها را مایلید اعلام کنید ما فقط هزینه colocation و ای پی ها را از شما دریافت میکنیم.
توجه داشته باشید هر تعداد ای پی مورد نیاز شما را ما میتوانیم تامین کنیم . تمام ای پی ها برای شرکت پارس سرور ایساتیس می باشد و هر سابنتی قابل ارائه هست
لطفا در صورت هرگونه سوال و نیاز به مشاوره داخل بخش پشتیبانی پارس سرور ایساتیس تیکت ارسال کنید تا بهتر به نتیجه برسیم
اعضا - Parserver Isatis
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)