توضیح کاملی دادید ، این مورد هم من اضافه کنم
APC علاوه براینکه opcode cache هست قابلیت object cache هم دارد و این مزیت رو داره که همزمان هر جفت این دو نوع کش را ارائه می کند و نیازی نیست جداگانه objectcache مثل memcache نصب کنید و اکثر اسکریپت های اپن سورس مثل وردپرس و جوملا به راحتی به apc برای object cache وصل می شوند.
به تجربه و مقایسه های موجود در اینترنت apc درصد اندکی از بقیه موارد سریعتر هست و گزینه انتخابی خود من هم همیشه apc است.
درمورد apc که قراربوده در هسته پی اچ پی قرار بگیره این مورد کنسل شده و بزودی شرکت zend محصول
PECL :: Package :: ZendOpcache
را که درحال توسعه هست را جایگزین apc در هسته php خواهد کرد. (توصیه نمیشه این محصول زند رو نصب کنید چون هنوز سازگاریه کاملی نداره)
در مورد eaccelator نیز که شما نصب کردید و خطا دارید به خاطر نساختن فولدر فایل های کشن و ندادن پرمیشن هست که اخیرا نسخه جدیدش تا پی اچ پی 5.4 را ساپورت میکنه
نکته ای که برای نصب هرکدام از این کش ها باید بدانید این هست که در حالت fastcgi چون هر پروسس وب سرور بصورت مستقل لود میشه عملا یک کش متمرکز وجود نداره و هر پروسس برای خودش یک نسخه کش بالا میاره که کارایی کش رو کم میکنه و بهترین کارایی این کش ها در mod_php یا fpm هست که کش بصورت متمرکز عمل میکند