نقل قول نوشته اصلی توسط Arashdn نمایش پست ها
تو ایران کمتر کسی از hype -v سر در میاره ولی همه با وی ام ور کار کردن ....
باسلام

فکر کنم شما با Hyper-V کار نکردید به شخصه تجربه شخصی خودم را عرض میکنم
بعد از نصب رول Hyper-V در Windows Server 2008 R2 وقتی وارد محیط برنامه شدم اینقدر ساده بود که واقعا هر فرد غیر حرفه ای هم میتونه باهش کار کنه و راحت باهش کنار بیاد
تنها چیزی که توش شما باید بهش دقت کنید و ممکن یکم یاد گرفتنش زمان گیر باشه قسمت مدیرت کارت شبکه هاش هستش که اگه یکم زبان انگلیسیتون خوب باشه به طور خیلی شفافی در زیرش ماکروسافت براتون توضیح داده

در کل موضع من در مورد هر یک از این دو کاملا بی طرف عانه هستش و سعی در بیان ویژگی ها و معایب هر دو هستم

---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:02 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
سلام.

در مورد مقدار RAM اختصاصی و مواردی که در این مورد ذکر شد، باید عرض کنم که این یک عیب نیست و عملاً از فواید این مجازی ساز هست که سرویس سرور مجازی رو به صورت اختصاصی ارائه می کنه و نه اشتراکی !

این امر در موارد Enterprise و حتی Productive میتونه کمک بزرگی به فروشنده و خریدار و همینطور به مدیر شبکه و مشتریان شبکه بکنه چرا که قابلیت ارائه RAM - CPU - HDD به صورت *کاملاً اختصاصی* وجود داره و پس از اختصاص یافتن Resource ها به یک VDS مدیر سرور دیگر قادر به ایجاد VDS دیگری با مقدار RAM - HDD - CPU مجازی نیست و این مورد سبب می شود که کیفیت خدمات افزایش یافته و از Oversell در موارد Productive و همینطور از Overload - Overflow در موارد Enterprise جلوگیری شود.

همینطور در صورتی که *تنها* کار شما ویندوز (AD و Forefront) است، قویاً به شما پیشنهاد می کنم که Hyper-V را با هیچ مجازی ساز دیگری مقایسه نکنید !

در لینک زیر اطلاعاتی دقیقتر و کاملتری از نوع ساختار این مجازی ساز و همینطور موارد مورد نیاز برای استفاده از این مجازی ساز و ... وجود دارد:

Microsoft Windows Server 2008 – Hyper-V solution overview - Gabe Knuth - BrianMadden.com

با تشکر.
با سلام و تشکر از اطلاعات خوبتون

چون الان من سرور هام روی Hyper-V نصب و کانفیگ شده و دارم با Hyper-V کارم میکنم با یک سری مسایل رو به رو شدم که لازم دیدم نظرتون را راجبش بپرسم

CPU سرور از نوع Intel Core i7 که توی TaskManager سرور 8 عدد به گراف CPU Usage نشون میده ولی توی ویندوز سرور های مجازی ام با اینکه تعداد CPU ها را در Hyper-V حالت حداکثر و بدون هیچ محدودیتی گزاشتم توی Task Manager سرور مجازی 4 عدد گراف Cpu Usage نشون میده
حالا سوال این جاست 1- آیا Hyper-V در تعداد CPU ها برای سیستم ویرچوال محدودیتی دارد ؟ 2- و آیا در Vmware ESX هم این گونه است ؟

یک مساله دیگری که باهش مواجه شدم این بود که سرورهای ویرچوال دیگر خود خاصیت مجازی سازی ندارن یعنی مسالا یک نمی توان روی یک سرور مجازی رول Hyper-V را نصب کرد و Error ای هم که میگیرد این است که CPU شما Virtualization را ساپورت نمی کنه !
3- آیا این مساله هم در مورد Vmware ESX صادقه ؟

4- در مورد کرنل اختصاصی میشود یه توضیح ای بدید یا یک لینکی معرفی کنید و آیا Vmware ESX به سیستم مجازی اجازه داشتن کرنل اختصاصی میدهد ؟

با تشکر