-
November 12th, 2013, 13:17
جلوگیری از sniff شبکه در سرور
با سلام
یسری مطلب خوندم در همین انجمن و یکسری نم افزار هم تست کردم دیدم که راحت میشه کل شبکه یک سرور راحت شنود کرد و سایت های که بر روی اون هستند هک کرد به همین راحتی.....!
حالا از دوستان عزیز می خوام ببینم میشه کاری کرد که مثلا وقتی کسی داره شبکه رو اسنفیف میکنه مدیر شبکه خبر دار بشه و بفهمه یا بشه کاری کرد که نمی دون پورتی چیزی رو بست نشه اسنیف کرد
مثلا من یک سرور دارم openvz ویکی دیگه هم vmware هست ولی بازم فرقی نکرد راحت میشه بر روی جفتش شنود نصب کرد
راهی روشی نداره .....!
متشکر میشم از دوستان
-
-
November 12th, 2013 13:17
# ADS
-
November 12th, 2013, 14:27
پاسخ : جلوگیری از sniff شبکه در سرور
راه شما ولن بندی ترافیک بین وی پی اس ها است که باید انجام شه
-
-
November 14th, 2013, 16:00
جواب گو نیست دوست گرامی در vm تست شد ولی جواب گو نبود......!
برای هر یک از سرور های مجازی یک ویلن جدا ساختم ولی بازم راحت با نرم افزار های اسنفیف می توان خواند اطلاعات را
راه دیگر پیشنهاد دهید
-
-
November 14th, 2013, 16:19
عضو انجمن
بنده مدتی روی این برنامه کار کردم و فقط به این نتیجه رسیدم که تنها راهش اینه که سایت هایی که میزبانی میکنن یا کلا هر سایت دیگه ای از ssl استفاده کنن تا دیتا کد بشه ولی بازم کدها اسنیف میشه
متاسفانه روی هات اسپات میکروتیک هم این مورد هست و میکروتیک با اون همه امنیتش براحتی اسنیف میشه ، حتی با ssl
-
-
November 14th, 2013, 16:36
ممنون و با تشکر
ولی اینجوری هم که درستش نیست فکر کنم راهی باشه که جلوگیری کرد وگر نه که سنگ روی سنگ بند نمی مونه.....!
مثلا الان من برم پارس پاک سرور ویندوز بگیرم و سایت های اونو همه اسنیف کنم بعدش همشون رو هک کنم اینجوری که ابروی پارس پاک و غیره میره که......
باید راهی باشه که بشه شبکه هر وی پی اس رو مخفی کرد از بقیه دوست ما گفتن وی لن بندی من انجام دادم ولی بازم تست کردم می شد دیدن ای پی های شبکه های همسایه رو
از دوستان حرفه ای درخواست میشه بفرمایدند چیکار میشه کرد
-
-
November 14th, 2013, 18:10
عضو انجمن
آیا کاملاً مطمئن هستید vlan ها ر درست کانفیگ کردید؟ ذات vlan طراحی شده برای جلوگیری از هر نوع دسترسی غیر مجاز.
-
-
November 14th, 2013, 18:33
نمیدونم واقعاجکار کردین!
ولی وی لن بندی مشکل رو بطور کامل برطرف میکنه
میتونم نشونتون بدم روی سرور خودم ببینید و بعدش روی سرور شما
تنظیمش کنم با هزینه البته
ویرایش توسط ULTRAWEB : November 14th, 2013 در ساعت 18:50
-
-
November 14th, 2013, 18:49

نوشته اصلی توسط
ehsan23
ممنون و با تشکر
ولی اینجوری هم که درستش نیست فکر کنم راهی باشه که جلوگیری کرد وگر نه که سنگ روی سنگ بند نمی مونه.....!
مثلا الان من برم پارس پاک سرور ویندوز بگیرم و سایت های اونو همه اسنیف کنم بعدش همشون رو هک کنم اینجوری که ابروی پارس پاک و غیره میره که......
باید راهی باشه که بشه شبکه هر وی پی اس رو مخفی کرد از بقیه دوست ما گفتن وی لن بندی من انجام دادم ولی بازم تست کردم می شد دیدن ای پی های شبکه های همسایه رو
از دوستان حرفه ای درخواست میشه بفرمایدند چیکار میشه کرد
بنده شخصا سرور های پارس پک رو اسنیف کردم پارس پک اونقدر هم امنیتش بالا نیست البته نه پارس پک فقط
کلا یه چیزی رو در مورد امنیت برای دوستان توظیح بدم
برای امنیت سرور بایت خرج کنید همینجوری خودتون بخواید امن کننین شاید بتوننبن جلوی بچه ه کر ها رو بگیری و لی جلوی بقیه رو نمیتوننین بگیرین
-
-
November 18th, 2013, 10:29
هنوز یه نفر پیدا نشده بتونه مشکل رو حل کنه؟
-
-
November 18th, 2013, 10:55
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
ehsan23
هنوز یه نفر پیدا نشده بتونه مشکل رو حل کنه؟
بستگی داره، برای هر نوع شبکه، هر نوع مجازی ساز فرق داره.
مشکل هم قابل حله، ولی مجانی کاری پیش نمی ره! برای امنیت باید هزینه کرد....
-