-
November 7th, 2013, 13:47
عضو انجمن
|تحویل آنی خودکار|شروع قیمت 16,000 تومان در ماه|هلند و آمریکا|پهنای باند نامحدود|نصب خودکارسیستم عامل در عرض 5 دقیقه| raid 10| پورت 1 گیگابیت|
ویرایش توسط novinvps.com : November 8th, 2013 در ساعت 11:28
-
تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2013 13:47
# ADS
-
November 10th, 2013, 17:08
عضو جدید
پاسخ : |تحویل آنی خودکار|شروع قیمت 16,000 تومان در ماه|هلند و آمریکا|پهنای باند نامحدود|نصب خودکارسیستم عامل در عرض 5 دقیقه| raid 10| پورت 1 گیگابی
با سلام
سرویسهای با هارد سرعت بالا تا کی آماده ارائه میشه؟
-
تعداد تشکر ها ازostadomid به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2013, 11:25
عضو انجمن
پاسخ : |تحویل آنی خودکار|شروع قیمت 16,000 تومان در ماه|هلند و آمریکا|پهنای باند نامحدود|نصب خودکارسیستم عامل در عرض 5 دقیقه| raid 10| پورت 1 گیگابی

نوشته اصلی توسط
ostadomid
با سلام
سرویسهای با هارد سرعت بالا تا کی آماده ارائه میشه؟
سلام
سروییس هایی امریکا که در این تاپیک معرفی میشه به لحاظ کنترل پنل مدیریتی که دارن و مدیریتی که میشه راحتر روی کنترل منابع داشت ، کیفیت کنترل شده می باشد .
در صورت استقبال مشترکین این قابلیت وجود داره که هارد های sas هم سرویس دهی کنیم .
-
-
November 11th, 2013, 15:56
عضو انجمن
واقعا سرویس دهی عالیه بیشتر از یکساله که مشتری نوین وی پی اس هستم کم پیش اومده مشکلی پیش بیاد ... بعضی وقتا زیاد اذیتشون کردم ولی همیشه با صبر و حوصله پاسخگو هستن و اینکه واقعا کیفیت سرور عالیه ... الانم سرویس raid10 هلندشونو دارم پنلی که در اخیار مشتری گذاشتن خیلی راحت و خوبه
گروه بتینا | سرور اختصاصی و مجازی | هاست و نمایندگی هاست | دامنه | گواهینامه SSL | پنل اس ام اس
بتینا هاست
-
تعداد تشکر ها از penfulmega به دلیل پست مفید
-
November 11th, 2013, 20:04
برای ساخت اتو از چه برنامه ای استفاده می کنید و اینکه پنل ریست رو پنل whmcs ست شده؟!
باز می گردم با ابتکاری نوین
-
تعداد تشکر ها از iran-data.net به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2013, 00:48
عضو جدید
سلام
کانفیگ وب سایت پنل هم برای سرورهاتون دارین ؟
-
تعداد تشکر ها ازmh2002ir به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2013, 01:02
عضو انجمن
با ســــلام . . .
بنده ازشــان سرور دارم و راضــی هستــم . . .
با تشــــــــکر . . .
<< شــرکت مهنــدسی پَـــروا فناوران رایـــان شــماره ثــبت : 443927 (سهــامی خــاص)>>
بـــزودی مرکــز داده بین المللی وب پـــروفشیــونال - ارائـــه دهنــده خدمــات رایــانش ابــری
دارای گواهیـنامه شورای عالی انفورماتیــک ، دارای مجــوز از وزارت صنـعت و معدن ، مجـوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشــاد اسـلامی ، دارای مجــوز از سازمان ارتباطــات رادیـــویی کشـــور ، مجــوز از بنیــاد ملــی بــازی هــای رایـانه ای ؛ و دیــگر مجــوز های حقــوقی . . .
-
تعداد تشکر ها ازwarpro به دلیل پست مفید
-
November 12th, 2013, 16:42
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
penfulmega
واقعا سرویس دهی عالیه بیشتر از یکساله که مشتری نوین وی پی اس هستم کم پیش اومده مشکلی پیش بیاد ... بعضی وقتا زیاد اذیتشون کردم ولی همیشه با صبر و حوصله پاسخگو هستن و اینکه واقعا کیفیت سرور عالیه ... الانم سرویس raid10 هلندشونو دارم پنلی که در اخیار مشتری گذاشتن خیلی راحت و خوبه
سلام
ممنون انشالله همیشه راضی باشید به خصوص از سرویس های جدیدی که در راه هستند 

نوشته اصلی توسط
iran-data.net
برای ساخت اتو از چه برنامه ای استفاده می کنید و اینکه پنل ریست رو پنل whmcs ست شده؟!
solusVM و virtualizor بله ست شده. هم در پنل WHMCS و هم در پنل مجزا

نوشته اصلی توسط
mh2002ir
سلام
کانفیگ وب سایت پنل هم برای سرورهاتون دارین ؟
فقط کانفیگ اولیه

نوشته اصلی توسط
warpro
با ســــلام . . .
بنده ازشــان سرور دارم و راضــی هستــم . . .
با تشــــــــکر . . .
خواهش میکنم
مشکلی بود در خدمتیم
در نهایت به اطلاع می رسانیم دامین novinvps.NET که ف_لتر شده بود رفع ف_لتر گردید
-
-
November 14th, 2013, 20:10
عضو جدید
-
تعداد تشکر ها از heshi به دلیل پست مفید
-
November 15th, 2013, 01:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
heshi
سلام با هارد بالا نداری؟
سلام چرا داریم
با واحد فروش تماس بگیرید و درخواستتون اعلام کنید تا قیمت ها اعلام کنند بهتون
-
-
November 15th, 2013, 12:08
عضو انجمن
نسبت به کیفیتی که در اول تاپیک ذکر کردید قیمت ها مناسبه اما اگر کمی هم بیاد پایین بهتر میشه
-
تعداد تشکر ها از UserWht به دلیل پست مفید