-
November 7th, 2013, 19:02
پاسخ : ارائه درگاه پرداخت اختصاصی و واسطه با قابلیت مدیریت اطلاعات
از صبح ساعت 11این مشکل پیش اومده!!!ما بجز شما با درگاه واسطه دیگه ای کار نمیکنیم و وقتی اینجوری به مشکل میخورید خیلی ضرر میکنیم !!!
من الان بررسی کردم سایت به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو و سایت jaypal با ip ایرانی باز میشه ولی با ip های خارجی اصلا باز نمیشه که حدس میزنم خودتون بسته باشیدش !!!درسته ؟لطفا سریعتر برطرفش کنید و حداقل یه اطلاع رسانی بکنید که در جریان باشیم !!!
-
تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید
-
November 7th, 2013 19:02
# ADS
-
November 7th, 2013, 19:04
و یه مسئله دیگه اینکه من خودم تست کردم بعد از اینکه پرداخت میشه سایت به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو باز نمیشه و اینجوری پرداخت ناقص هم در سایتتون ثبت نمیشه !!!آیا این پول ها اتوماتیک برگشت میخوره به حساب مشتری ؟؟
-
تعداد تشکر ها ازlvlehrad به دلیل پست مفید
-
November 8th, 2013, 18:42

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
از صبح ساعت 11این مشکل پیش اومده!!!ما بجز شما با درگاه واسطه دیگه ای کار نمیکنیم و وقتی اینجوری به مشکل میخورید خیلی ضرر میکنیم !!!
من الان بررسی کردم سایت
به شرکت یگانه دانه پیشرو خوش آمديد! - شرکت یگانه دانه پیشرو و سایت jaypal با ip ایرانی باز میشه ولی با ip های خارجی اصلا باز نمیشه که حدس میزنم خودتون بسته باشیدش !!!درسته ؟لطفا سریعتر برطرفش کنید و حداقل یه اطلاع رسانی بکنید که در جریان باشیم !!!
با سلام و با تشکر از شما،
متاسفانه مشکلات فراوانی در شبکه سرور ما به وجود آمده است
این زمشکلات باعث شده است، اتصال برخس هاست ها و سرور ها به سرور ما با مشکل رو به روز شود
همچنین سایت در برخی ساعات، از برخی isp ها باز نشود
متاسفانه اینگونه مشکلات همیشه 5ش ها پیش می آید و جمعه هم تیم پشتیبانی وجود ندارد تا آنرا برطرف نماید!
متاسفانه دقیق نمیتوان گفت، زیرا بنده با چند ip خارج از ایران تست کردم و مشکلی وجود نداشت
نیازی به مسدود کردن ip های خارجی به سرور ما نیست! زیرا اکثر فروشگاه های ما بر روی هاست های خارج از ایران میزبانی میشوند!
ما اصولا" محدودیتی خارج از محدودیت بانکی ایجاد نمیکنیم! (البته هم اکنون برخی از محدودیت های بانکی را نیز از درگاه اختصاصی حذف کرده ایم)
موفق باشید
-
-
November 8th, 2013, 18:45

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
همانطور که در پست قبلی اعلام شد، اتصال به برخی از isp ها به سرور ما قطع شده است!
ما هیچ محدودیتی در این زمینه ایجاد نکرده ایم، و محدودیتی که وجود دارد، مربوط به شرکت ارتباطات زیر ساخت می باشد
در صورتی که پرداخت به هیچ وجه در سایت ما تایید نشود، به صورت خودکار توسط بانک به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد
موفق باشید
-
-
November 9th, 2013, 00:57

نوشته اصلی توسط
sepadl71
با سلام و با تشکر از شما،
متاسفانه مشکلات فراوانی در شبکه سرور ما به وجود آمده است
این زمشکلات باعث شده است، اتصال برخس هاست ها و سرور ها به سرور ما با مشکل رو به روز شود
همچنین سایت در برخی ساعات، از برخی isp ها باز نشود
متاسفانه اینگونه مشکلات همیشه 5ش ها پیش می آید و جمعه هم تیم پشتیبانی وجود ندارد تا آنرا برطرف نماید!
متاسفانه دقیق نمیتوان گفت، زیرا بنده با چند ip خارج از ایران تست کردم و مشکلی وجود نداشت
نیازی به مسدود کردن ip های خارجی به سرور ما نیست! زیرا اکثر فروشگاه های ما بر روی هاست های خارج از ایران میزبانی میشوند!
ما اصولا" محدودیتی خارج از محدودیت بانکی ایجاد نمیکنیم! (البته هم اکنون برخی از محدودیت های بانکی را نیز از درگاه اختصاصی حذف کرده ایم)
موفق باشید
با سلام
حال این مشکل برطرف میشود
یا این قصه ادامه دارد ؟
-
-
November 9th, 2013, 01:44

نوشته اصلی توسط
BenYamin313
با سلام
حال این مشکل برطرف میشود
یا این قصه ادامه دارد ؟
با سلام خدمت شما،
متاسفانه هم اکنون این مشکل به سرور بانکها کشیده شده است
و هم اکنون به دلیل مالتی سرور بودن اینترنت بانکهایی همانند اینترنت بانک پاسارگاد، عملیات بر روی آنها متوقف شده است
و متاسفاده درخواستهای واریز وجه شتاب، بین ساعت 22 الی 24 تا هم اکنون انجام نشده است
با توجه به ساعات کاری در روز 5شنبه و تعطیل بودن روز جمعه، امید است شنبه تا ساعت 12 ظهر، کلیه مشکلات برطرف گردد
موفق باشید
-
-
November 9th, 2013, 01:50
عضو دائم
بله متاسفانه ما هم امروز این مشکل و با پارس پال و پی لاین داشتیم
بالای 600 هزار تومان از حساب کاربران کسر شد ولی هیچ پرداختی موفقی بجر 2 مورد ثبت نشد
در کل کاری از دست این بندگان خدا برنمیاد
باید صبر کرد
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها ازviasky به دلیل پست مفید
-
November 9th, 2013, 20:47
جواب سوال من رو ندادید ...اون پول هایی که کم شده از حساب مشتری و در سایتتون هم ثبت نشده اتوماتیک برگشت زده شده یا نه ؟اگر برگشت نخورده کی برگشت میزنید ؟
البته دیروز همه ی پرداخت ها ثبت شده و 95هزار تومان هم برگشت خورده !!!این برگشت خوردن ها هم بخاطر مشکلات سرورهای شماست یا از طرف هاست ما هست ؟
در ضمن هرکاری کردم گردش حساب امروز رو چک کنم "خطا" میداد در صورتی که روزهای قبل رو راحت میشه چک کرد !
-
-
November 9th, 2013, 21:14
الان که هر چی خرید ناموفق.
خطا میده در برگشت به سایت.
از کاربران هم پول کم میشه.
همه ی تراکنش های امروز اینجوری شد
تکلیف این پول ها چی میشه ؟ برگشت میخوره ؟
-
-
November 9th, 2013, 22:06

نوشته اصلی توسط
lvlehrad
جواب سوال من رو ندادید ...اون پول هایی که کم شده از حساب مشتری و در سایتتون هم ثبت نشده اتوماتیک برگشت زده شده یا نه ؟اگر برگشت نخورده کی برگشت میزنید ؟
البته دیروز همه ی پرداخت ها ثبت شده و 95هزار تومان هم برگشت خورده !!!این برگشت خوردن ها هم بخاطر مشکلات سرورهای شماست یا از طرف هاست ما هست ؟
در ضمن هرکاری کردم گردش حساب امروز رو چک کنم "خطا" میداد در صورتی که روزهای قبل رو راحت میشه چک کرد !
با سلام خدمت شما،
پاسخ شما در پست قبلی داده شد :

نوشته اصلی توسط
sepadl71
در صورتی که پرداخت به هیچ وجه در سایت ما تایید نشود، به صورت خودکار توسط بانک به حساب خریدار برگشت داده خواهد شد
در رابطه با 5شنبه و جمعه، مشکل از بستر شبکه اینترنت بود؛ و بر روی سرور ما و اکثر سرور بانکها مشکل به وجود آمده بود.
مشکل خظای داخلی سیستم، هم اکنون برطرف شده است؛ لطفا" بررسی نمایید...
موفق باشید
-