نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: معرفی سایت پاپ آپ _ هر آی پی 4تومان _ شمارش فوق العاده!! ارزش امتحان 1ساعته رو داره!!!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    3 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سایت پاپ آپ _ هر آی پی 4تومان _ شمارش فوق العاده!! ارزش امتحان 1ساعته رو داره!!!

سلام ما یکی از سایتهامون روزی 10 هزار آی پی بازدید داره با این حساب 40 هزار تومان میده ؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    6 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سایت پاپ آپ _ هر آی پی 4تومان _ شمارش فوق العاده!! ارزش امتحان 1ساعته رو داره!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط beheshtiit نمایش پست ها
    سلام ما یکی از سایتهامون روزی 10 هزار آی پی بازدید داره با این حساب 40 هزار تومان میده ؟
    سلام عزیز .... منم اوایل همین فکرو میکردم ولی یخورده منطقی باشید ...... بهترین حالت باید بین یک سوم تا یک چهرم بشماره که آریوتیک دقیقا همین مقدار از آی پی ها رو میشماره

شما فرض کنید 10تا آی پی یا بازدید کننده به سایت شما میاد! 2تا از این بازدید کننده ها روی مرورگرشون افزونه بلاک کننده پاپ آپ رو دارن.... 2 تا هم بلافاصله بعد از باز شدن پاپ آپ ممکنه اونو ببندند و اصلا اجازه لود شدن ندن! و شاید یکی هم اصلا روی صفحه کلیک نکنه تا پاپ آپ بخواد باز شه پس اینجوری نیست که همه آی پی ها رو بشمره!

من تا حالا سیستمهای زیادی امتحان کردم ( اگه کسی خواست بگه تا تو پیام خصوصی اسم سیستمها رو براش بفرستم ) و طبق تجربه ای که کسب کردم این سیستم یعنی آریوتیک فعلا از همه بهتر و بیشتر میشمره! پورسانتش هم از همه بیشتره

من دوتا سیستمو همزمان روی سایتم گذاشتم که یکیش همین آریوتیک بود.... آریوتیک حدودا 40 درصد بیشتر شمرد! به هر حال تصمیم با خودتونه! حداقل 2 ساعت کدو روی سایتتون بذارید تا متوجه بشید چقدر خوب میشماره

.......................

شما هم که 10 هزار آی پی داری باید حدود 2500 - 3000 تا بشماره که درآمدتون روزانه میشه بین 10000ت تا 15000 ت

.....................

دوستان بازم میگم ... برا شما فرقی نداره با لینک بنده ثبت نام کنید یا مستقیما از لینک سایت ....

لینک سایت

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)