-
October 27th, 2013, 13:49
عضو انجمن
پاسخ : دیتاسنتر Continuum یا ColoCrossing ??!

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
کولوکراسینگ سرور داشتیم از طریق یکی از شرکتهای مغتبر که اونجا کولو داشتن از پورت سرورها رضایت نداشتیم سرعت دانلود آپلود از همه نظر تست و برسی کردیم اما در نهایت به نتیجه نرسید و سرور و جا به جا کردیم
بیش از یکساله چندین سرور اونجا کلو داریم و از هر لحاظ رضایت داریم - ایراد از اون شرکت معتبر بوده که احتمالا پورت رو لیمیت کرده یا پورت سر سوئیچ رو. در هر صورت نظر شما محترمه اما من هم نظرمو عرض کردم. ضمن اینکه بچه هایی که اونجا کلو کردند همزمان با من دو نفر دیگه بودن بعدش بقیه تک و توک اونجا سرک کشیدن - ی نکته عرض کنم اگر سرور " نو " برای خودتون کلو کنید اون موقع متوجه کیفیت شبکه میشید. نه اینکه سرورهای خود کلوکراسینگ یا اونایی که از ای بی میرن سرور 400 دلاری که 3 سال کار کرده میخرن شیپ میکنن دیتاسنتر و بعد میگن راضی نبودیم.
ساپورت دیتاسنتر وحشتناک عالی هست - تو این یکسال ماگزیمم ریسپانسشون نیم ساعته بوده ( درسته برای اونایی که کلو دارن باید هزینه های ساپورت/ریموت هند ) رو بدن و در کل احساس امنیت عجیبی میکنیدو ما یکماه پیش تمدید کردیم قرارداد سرورها رو ! اگر بد بود نمیموندیم.
-
تعداد تشکر ها از dreamdata به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2013 13:49
# ADS
-
October 27th, 2013, 14:31
عضو انجمن
سلام، ما حدود 5 ماه هست که داریم از دیتاسنتر ColoCrossing سرور میدیم و فوق العاده دیتاسنتر حرفه ای و قابل اعتمادی هست چه از نظر سخت افزار و چه از نظر شبکه.
شرکت پرناک - Ded24.com
ارادت
ویرایش توسط P-CO : February 6th, 2014 در ساعت 02:57
Ded24.com - Parnak LTD - Since 2009▌
Email : sales[@]ded24.com▌
Tell : 021 77246118 | 24x7 Support And Sales : 0912 197 8921▌
... ,ColoCrossing, Redstation, Gigepipe, HETZNER▌
-
تعداد تشکر ها از P-CO به دلیل پست مفید
-
October 27th, 2013, 16:42

نوشته اصلی توسط
dreamdata
بیش از یکساله چندین سرور اونجا کلو داریم و از هر لحاظ رضایت داریم - ایراد از اون شرکت معتبر بوده که احتمالا پورت رو لیمیت کرده یا پورت سر سوئیچ رو. در هر صورت نظر شما محترمه اما من هم نظرمو عرض کردم. ضمن اینکه بچه هایی که اونجا کلو کردند همزمان با من دو نفر دیگه بودن بعدش بقیه تک و توک اونجا سرک کشیدن - ی نکته عرض کنم اگر سرور " نو " برای خودتون کلو کنید اون موقع متوجه کیفیت شبکه میشید. نه اینکه سرورهای خود کلوکراسینگ یا اونایی که از ای بی میرن سرور 400 دلاری که 3 سال کار کرده میخرن شیپ میکنن دیتاسنتر و بعد میگن راضی نبودیم.
ساپورت دیتاسنتر وحشتناک عالی هست - تو این یکسال ماگزیمم ریسپانسشون نیم ساعته بوده ( درسته برای اونایی که کلو دارن باید هزینه های ساپورت/ریموت هند ) رو بدن و در کل احساس امنیت عجیبی میکنیدو ما یکماه پیش تمدید کردیم قرارداد سرورها رو ! اگر بد بود نمیموندیم.
بله اگر قابل بدونید این موارد رو متوجه هستیم سرور آکبند بود و اون شرکتی هم که خدمتتون عرض کردم قبل از شما داخل این دیتاسنتر کولو کرده بود در هر صورت من تجربه خودم رو گفتم و این تجربه من بوده
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید