شاید جالب باشد این رو بگم که اصلا و ابدا سرور های ovh پیشنهاد نمی دهم.
از گیگا بگیرید خیلی خیلی بهتر است.
پورت 1 اش همه اش دروغ است. و با زور روی سرور اصلی 3-4 مگابیت در ثانیه می دهد و به نظر من از گیگا هم خیلی بد تر است اگر قصد خرید دارید گیگا را انتخاب کنید هرگز پشیمان نخواهید شد
ovh ای پی و ... اش خیلی درد سر دارد و الکی Ban میکنند اگر شما یک تاپیک بزنید افرادی که از این دیتاسنتر سرور داشته اند نظرشان خواهند گفت
در ضمن بهتر است سرور را مستقیم یا توسط یک فرد " مطمئن " تهیه کنید !
من سرور را از گیگا بخواهید بگیرید persianwhois.com که نمایندگی ان است به شما پیشنهاد میدهم.
در ضمن از دیتاسنتر ovh تهیه نکنید که IP های شما را الکی به دلیل attack یا spam قفل خواهند کرد.
من نه سرور میفروشم نه چیزی فقط در حد یک پیشنهاد دوستانه و تجربه ام بهت گفتم اما اگر دوست داری میتونید از ovh بگیری اما ضرر خواهید کرد.
اما من با دیتاسنتر های زیادی کار کردم هیچکدوم مثل giga نشده
خوب انتخاب کردید و معتبر ترین شرکت که من دیدم همین پرشین هویز است از ایشون فرد قابل احترامی هستند میتوانید تهیه کنید و شرکتی با تجربه و سابقه بالا
در انتخاب و خرید حتما دقت کنید و از فردی که خرید میکنید
---------- Post added at 11:36 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
بدهی است که روی سرور های گیگا بنده شاید باور نکنید روی سرور اختصاصی از گراف چک میکردم تا 15 الی 20 مگابیت در ثانیه هم مصرف داشته است.
در ضمن بستگی دارد از کی تهیه کنید سرور افرادی که سرور زیادی دارند مثل پرشین هویز چون رک دارند و اعتبار ویژه ای در دیتاسنتر دارند پورت بهتری به انان ارایه خواهند داد