تنها وب سایت مرجع نقد و بررسی کالا و خدمات ایرانی
سایت pc-cc.irdoneload.ir و crossha.ir و and-apk.ir(رنک 1) و seokar.ir و mm-shop.ir (رنک 1)برای فروش موجود است
آقا امیر یعنی اگه این روش دوم و عمل کنم مشکل حل میشه ؟ بودن www رو پریفر کنم درسته؟ یه آدرس دیگه هم با نام دامنه قبلی دارم که بالا توضیح دادم
اونم با همین نام کاربری سیو کرده بودم و وریفای شدست اونم پریفر کنم به دامنه جدید یا فقط همین دامنه اصلی رو ؟
بعد ااز این کار لینک های 404 رو دوباره فتچ fetch کنم ؟ مرسی
اگر این سایت اطلاعات همون سایت رو داره ، باید طبق دستورات گوگل حتما از کد ریدایرکت 301 استفاده کنید، پریفر کردن فقط برای سایتای هم نام (با www و بدون www) هست.
fetch نمیخواد. دوباره تاکید میکنم که اگر الان سایتتون در وب مستر تولز www داره ، بدون www رو پریفر کنید ، وگرنه برعکس.
شما این کارو بکن ، بعد از ده روز میبینی که ارور ها رفتن ، و لینک ها در حال ایندکس هستند!
من 20 تا پست در سایت داده بودم و فقط سه تاشون ایندکس شده بودند و همش ارور 404 بهم میداد ولی با این کار مشکلم حل شد
سایت pc-cc.irdoneload.ir و crossha.ir و and-apk.ir(رنک 1) و seokar.ir و mm-shop.ir (رنک 1)برای فروش موجود است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)