انشاالله که فروش خوبی داشته باشید ولی ممکنه این قضیه یکم روشن کنید چون با این شرایط ترجیح میدم از شما خرید کنم
اگرهم همچین سروری با 32 گیگ رم و حداقل 16 عدد ایپی به قیمت 300 هست طبق افری که دادین بنده مایل هستم 15 عدداز این وی پی اس ها تهیه کنم و کل سرور در اختیار بگیرم نیاز به نصب سیستم عامل و وقت گزاشتن هم نیست 300 میدم کل این سرور با ایپی تحیول میگرم میتونید یک سرور دیگر سفارش بدین و به فروش سرور بعدی بپردازید البته یه تخفیف کلی هم باید بدین چرا که 15 عدد دارم سفارش میدم
لطفا مدیران یا استارتر نگن که اسپم فرستادن و از این حرفها که بخوان پست بنده را حذف کنند ایشون تاپیک فروش زدن بنده هم حاضرم 15تا را سفارش بدم هزنیشون پرداخت و سرور تحیول بگیرم هیچ گونه تخلفی انجام نشده فقط جهت شفاف سازی خریدی که قرار هست انجام بدم موارد زیر سوال کردم و منتظر پاسخ هستم
قربون ادم چیز فهم
مشخصات سرور اصلی
Intel Xeon E3-12340 v2 32 GB ECC 2 * 2TB SAS VMware ESXi 5.1 1 Gbps
شما سرورت 32 گیگ رم داره اعلام هم کردین این تخیف همیشگی هست پس یعنی برای 1 ماه یا دوماه نیست که بعد بگیم گرون میشه و اینکه سیاست کاری یا تبلغ و از این حرفها و اینکه کلو هست توی رد استیشن که قیمت کمتراز 300 شده
روی اینم سرور که 32 رم داره ما میگم کل 32گیگ ساخته بشه اصلا و یا م ورهم هیچ گونه نیازی به رم نداره میشه 16 تا رم 2گیگ که درکل میشه 320 تومن ایا واقعا قیمت این سرور زیر 300 تومن هست که اصلا نیست
در راه خدا هم که کار نمیکنید و یک سود معقول هم باید گیرتون باید ما کمترین حالت ممکنه در نظر میگرم میگم روی یک سرور اختصاصی 100 تومن سود کنید اصلا 100 نه 50 تومن خوبه خواهشا یک جواب درست بدین که واقعا چی هست چون با این شرایط از شما سرور تهیه میکنم