نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 80

موضوع: معرفی نرم افزار فارسی کنترل vm و ترافیک اتوماتیک فارسی به زبان ساده

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    277
    تشکر تشکر شده 
    287
    تشکر شده در
    204 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی نرم افزار فارسی کنترل vm و ترافیک اتوماتیک فارسی به زبان ساده

نقل قول نوشته اصلی توسط SixthElement نمایش پست ها
    مورد بعدی که باعث اختلاف بین دوستان بود اینه که کاربر مدیر سیستم قبل از تحویل سایت ایمیج ایزو نرم افزار ها رو از روی اینترنت دانلود کرده بودند و از اونجایی که سیستم ترافیک رو کنترل می کنه تمام ترافیک جابجایی در نظر گرفته میشه. البته مدیر سیستم میتونه با غیر فعال کردن نرم افزار با استفاده از چک باکس "غیر فعال" موقتاً یا دائماً کنترل ترافیک رو متوقف کنه.

دوست دیگه ای هم در مورد 60-70 مگابایت ترافیک روزانه سیستم گفته بودن که عدد طبیعی هستش. طی مانیتورینگ امنیتی سیستم معمولاً روی اینترنت پکت های ولگرد از جمله ICMP Echo یا همون پینگ ها و ... ، LMHost ها ، NetBios ، ARP و کلی چیز های دیگه جابجا میشه که با فعال کردن فایروال روی سرور و فقط باز کردن پورت های لازم میشه از ارسال و دریافت این اطلاعات جلوگیری کرد.

باز هم اگر سوالی هست من در خدمت هستم.
    سیستمون مشکل داره و ترافیک رو به اشتباه حساب میکنه
    کارهایی که گفتم انجام ندادی مثل اینکه فقط امدی یک حرف قلمبه زدین همین

ترافیک پینگ رو به سرور من قبول دارم و مشکلی نداره و به این حجم درروزهرچقدر هم باشه نمی رسه
    وولی ترافیک سرور خاموش که پینگ نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!که داره تلپ تلپ چرکه می اندازه!!!
    هستن کسایی که مشکل داشته باشن میتونی ازهمونا بپرسی بعید میدونم اقای امیری که امد تایید کرد مشکل نداشته باشه

بعدشم شما ترافیک ارپ یا ال ام هاست و نت بایوس هم که نباید !!!!!!!!!!!! جزو ترافیک اینترنت محسوب شه
    فکر کردم ادم با دانشی هستی ولی می بینم نه مثل اینکه این سیستم هم از هوا براتون امده و هیچی نمیدونی که میگی ترافیک ارپ هست!!!!
    فوقشم اصلا ترافیک ارپ باشه مگه باید جزو ترافیک مصرفی اینترنت محاسبه شه!!!یا ترافیک ال ام هاست!!!!

بعدشم از این اقایی که امد و تاییدت کرد بپرس مطمن هستم داشتن کاربرایی که مشکل داشتنن با این سیستم شما بسیار چرت هست و دقیق عمل نمیکنه
    درضمن مشکل امنیتی هم داره که هیچی دیگه امنیت سیستم هم به چالش می کشه

بعدشم مصرف بیخودی ۷۰ یک سرور یک روز روشن که همه ی سرویسهاش خاموشن و چیزی ران نشده کاملا غیرطبیعی هست

هرموقع مشکل ترافیک رو حل کردی من به رایگان مشکل ایمنی رو براتون حل خواهم کرد
    ویرایش توسط DUST : October 24th, 2013 در ساعت 03:00

2. تعداد تشکر ها از DUST به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)