کمپین یاد آوری زبان فارسی به وب هاستینگ تالک !
چگونه از هاست / سرور مجازی خود شکایت کنیم؟ (طنز) http://www.webhostingtalk.ir/f118/92986/----------------------------------------------------------
خواهش میکنم درست است نه خاهش میکنم
سلام
پهنای باند در شبکه و مخابرات دارای دو معنای متفاوت است
در مخابرات به میزان توانایی یک لینک بر واحد ثانیه در انتقال اطلاعات گفته می شود و در شبکه به مجموع پهنای بایند در طول دوره!
مثلا هردوی این عبارات درست است: پهنای باند 1 mbps است | پهنای باند 1 TB است
فرض کنید یک سرور تهیه کرده اید با پورت 100 mbit unmetered در صورتی که پورت سرور شما اختصاصی باشد مثل این است که پهنای باند )3600*24*30) مگابیت در ماه دارید!
ارست هاست | شرکت تارا رایانه پارسیان
تلفن: 090ERSTHOST و یا 02126705832
گیت فا | ارائه ی راه کارهای حرفه ای تحت وب
فروش لایسنس های سی پنل، کلودلینوکس، دایرکت ادمین، کپری، CXS
HostMyWebsite.ir | Since 2007 | پرتال کاربران گیت فا
سلام
بنده عادت ندارم برای عرایضم منبع و یا مدرکی ذکر کنم! چراکه قصد اثبات چیزی رو ندارم!
این هم که گفتم خیلی بحث ساده ایه و از هر متخصص شبکه بپرسید تایید می کنه!
چیزی که شما باید در نظر بگیرید واحد ها هستن! وقتی میگن kbps یعنی کیلوبایت در یک ثانیه و اگه بگن 2TB/m یعنی 2 ترابایت در ماه. حالا هر اسمی که می خواهید روش بزارید!
احتمالا host gator که از بزرگ ترین هاستینگ های دنیاست رو میشناسید. وارد این سایت یا هر سایت دیگری بشید. میبینید که برای ترافیک ماهانه از کلمه Bandwidth استفاده شده است!
واقعا برای دوستان متاسفم اینجا انجمن تخصصی هاستینگ ایرانه درحالی که این بحث های ابتدایی درش مطرح میشه. به همین دلیل است که من دیگر در این انجمن فعالیت چندانی ندارم و این پستی هم که دادم بخاطر اشتراک قبلی من در این تاپیک است
درحقیقت شما بلعکس گفتیدIn computer networking and computer science, bandwidth, network bandwidth, data bandwidth, or digital bandwidth is a measurement of bit-rate of available or consumed data communication resources expressed in bits per second or multiples of it (bit/s, kbit/s, Mbit/s, Gbit/s, etc.).
چون پهنای باند یا bandwidth در حقیقت bit rate است...![]()
سلام
بله دقیقا درست می فرمایید. rate به معنای نرخ است و طبیعتا اگر بگوییم 20TB مفهومی ندارد و باید بر واحد زمان بیان شود. مثلا همونطور که قبل تر عرض کردم kbps.
حال اگر من ارائه دهنده یک سرویس میزبانی باشد و در پلانی یک ماهه بنویسم 20TB به این معناست که کاربر می تواند 20 تربایت در طول ماه از پهنای باند استفاده کند.
در متنی که شما ارائه فرمودید نوشته شده است (bit/s, kbit/s, Mbit/s, Gbit/s, etc.) که همه این ها تعداد بیت بر زمان هستند و چیزی هم که بنده عرض کردم همین بود.
امیدوارم متوجه عرایض بنده شده باشید.
سلام
من پیش از هرچیز دیگر برای خودم متاسف هستم که مجبورم ...
من منبع نیستم اما از بزرگ ترین منابع شبکه در دنیا Certificate دارم
به متنی که کاربر عزیز DATAFARM.IR ارسال فرمودند توجه کنید. فکر می کنم در درک درست تر این مفهوم ساده شبکه به شما کمک کنه!
با توجه به اینکه ادامه بیشتر موضوع اسپم محسوب می شود پیشنهاد می کنم در صورتی که هنوز در این زمینه مشکلی دارید یک تاپیک با این عنوان ایجاد کنید و بنده با کمال میل شما را راهنمایی خواهم کرد. احتمالا در این صورت سایر دوستان نیز می توانند این موضوع را با زبانی ساده تر از این! برای شما تشریح کنند.
موفق باشید دوست عزیزِ من! آدمی که نخواد حرف اشتباه خودش رو قبول کنه رو هیچ جوری نمیشه باهاش به توافق رسید.
در ضمن مدارک رو فقط شما ندارید! مطمئن باشید.
جواب بقیه ی صحبت های جنابعالی رو هم نمیدم چون متاسفانه و از شانسِ بدِ شما! خودم رو در سطحی نمیبینم که با جنابعالی کل کل کنم!
روز خوش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)