نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: حاظر به همکاری !!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    141
    تشکر شده در
    114 پست

پیش فرض پاسخ : حاظر به همکاری !!

نقل قول نوشته اصلی توسط ToooPDL نمایش پست ها
    فعالیت کردن یا فعالیت نکردن من به هیچ کسی مربوط نیست. این یک !

من فعالیت هاستینگ و سرور و دامنه ندارم که آفر بدم . این دو !

پاسخ دادن به تاپیک های آموزشی وظیفه هیچ کس نیست ! کاربر اختیار داره پاسخ بده یا نده. شما اگه ناراحتی برو یه انجمن یا سایتی پیدا کن کاربرهای فداکار داشته باشه و در اختیار شما باشن ! اینجا از نظر شما همه گرگ هستن. پس جای شما اینجا نیست و تشریف ببرید لطفا. این سه !

سن و سال من و سایر کاربران هیچگونه ارتباطی به شما و امثال شما نداره. مفهومه؟! فقط جهت اطلاع عرض میکنم که 23سال دارم و ترم6 هستم و 6ماه دیگه خدمت سربازی خواهم رفت ! مجددا تاکید میکنم سن و سال من هیچ ربطی به شما نداره . این چهار !

شما فکر کنم اطلاع داشته باشی از تاریخ شروع مدارس. دقیقا کی شروع شد؟ از همون 1 مهر رفتی دیگه؟؟
    کلی عرض کردم
    نگفتم شما هاستینگ کار میکنی ! چون درک و فهم این کار ندارید این کار تخصصی شما رو چه به این کارا شما برید مار پله بازی کنید خخخ
    شما باید با vb و wp کار کنید
    صرفا جهت اطلاع با اینکه به شما و امثال شما ربطی نداره
    سن من از شما کودکان دبستانی بیشتر
    آش خور 2 سال پیش خدمت ما تموم شد تازه میخوای بری!!! بیا کارت پایان خدمت بکوبم تو صورتت بیا کارتم بهت مالش بدم که بوی .وس مایی ندی میری خدمت

در ضمن شما در حدی نیستی که برای من تکلیف معلوم کنی به این انجمن لاگین کنم یا نه!

اگه مفهوم نباشه میخوای چیکار کنی
    ویرایش توسط afshinaz : October 22nd, 2013 در ساعت 23:44

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    875
    تشکر تشکر شده 
    1,603
    تشکر شده در
    893 پست

پیش فرض پاسخ : حاظر به همکاری !!

نقل قول نوشته اصلی توسط afshinaz نمایش پست ها
    کلی عرض کردم
    نگفتم شما هاستینگ کار میکنی ! چون درک و فهم این کار ندارید این کار تخصصی شما رو چه به این کارا شما برید مار پله بازی کنید خخخ
    شما باید با vb و wp کار کنید
    صرفا جهت اطلاع با اینکه به شما و امثال شما ربطی نداره
    سن من از شما کودکان دبستانی بیشتر
    آش خور 2 سال پیش خدمت ما تموم شد تازه میخوای بری!!! بیا کارت پایان خدمت بکوبم تو صورتت بیا کارتم بهت مالش بدم که بوی چوس مایی ندی میری خدمت

در ضمن شما در حدی نیستی که برای من تکلیف معلوم کنی به این انجمن لاگین کنم یا نه!

اگه مفهوم نباشه میخوای چه گوهی بخوری

ماشالله . مثلا خدمت هم رفتی ولی هنوز آدم نشدی شما بهت تبریک میگم. فکر و ذهنت کودکستانی مونده و هیچ وقت رشد نمیکنه. زیاد تلاش نکنید پس !

لزومی نداره بیام جواب امثال شمارو بدم . ولی اینبارهم جهت اطلاع عرض میکنم که فعالیت هاستینگ من برمیگرده به 4سال پیش یعنی سال 88 . وجود افرادی مثل شما باعث شد قید حضور توی این عرصه رو بزنم ! که خوشبختانه تصمیم درستی گرفتم

3. تعداد تشکر ها از ToooPDL به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)