نقل قول نوشته اصلی توسط derakhti نمایش پست ها
با سلام خدمت تمامی مدیران وبسایت و ویمسترها
این تاپیک فقط جهت تشکر از پشتیبان عزیز و همچنین اطلاعات برای کاربران هست
بنده از ایشون پلان 2 رو خریداری کنم و ازش استفاده کردم . باید بگم پشتیبانی فنی شون واقعا عالیه واقعا زحمت میکشند و بیشتر مواقع هم آنلاین هستند ولی من به دلایل کاری نتونستم از ایشون سرویس بگیرم و فقط حدود 24 ساعت از سرویسشون استفاده کردم و متاسفانه انصراف دادم و مبلغی که پرداخت کردم هم 24000 بود و زمانی که میخواستم مبلغ رو برگردونند

1- 5 هزار تومان مبلغ نصب سیستم عامل گرفتند

2- 5 هزار تومان مبلغ نصب نرم افزار زمپ رو گرفتند

3- 1 هزار تومان هم برای اشغال کردن سرور در 24 ساعت گرفتند

واقعا تعجب کردم فکر کردم مبلغ خودم رو بهم میدن آخر برام 13 هزار تومن ریختن عجبااااا

این نظر هم صرفا جهت اطلاع کاربران خریدار بود . من هم اگر دوباره بتونم و بودجه داشته باشم ازشون سرویس با رم 8 گیگ وهارد 200 گیگ میگیرم ولی متاسفانه الان به مشکلاتی خوردم
موفق باشید ...
با سلام خدمت شما دوستِ گرامی
لطف بفرمایید اینم بگید که تمام این موارد در قوانین ذکر شده
لطف بفرمایید اینم بگید که شما به طور کل با سرور مجازی کار نکرده بودید و تمامی موارد از 0 برای شما گفته شد
لطف بفرمایید اینم بگید که از هاست اشتراکی میخواستید به سرور مجازی ( ویندوز ) انتقال بدید
لطف بفرمایید اینم بگید که 1 روز پشتیبانی فنی هر دقیقه به سوالات شما پاسخ داد و برای هر مشکل همان لحظه مشکل شما را حل کرذ
لطف بفرماید اینم بگید که مشکل به هیچ وجه از طرف تیم ساینا سرور نبوده و شما وقتی تمام کارها برای شما انجام شد و دیدید که پلاگین شما روی سرور جواب گو نیست و نسخه پابلیک آن روی هاست اشتراکی جوابگو هست بدون هیچ دلیلی درخواست برگشت دادید.
دوست عزیز خود شما و همه ی دوستان هم میدونند که این 5 6 هزار تومان هزینه یک بستنی نمیشه ولی لطفا انصاف داشته باشید ، شما اشتباه کردید و باید هزینه این اشتباه رو پرداخت میکردید. الانم اگه خیلی به شما فشار وارد شده به بخش مالی تیکت دهید هزینه از جیبِ بنده به طور کامل برگشت داده شود.
با احترام . پشتیبانی فنی ساینا سرور