-
October 19th, 2013, 14:34
عضو انجمن
90 درصد تخفیف سرور مجازی (1gb رم = دو هزار تومان!!!)
درود
از این پس بسته اول سرور مجازی Ground.ir را با 90 درصد تخفیف (برای ماه اول) سفارش دهید!
هنگام خرید کد تخفیف زیر را وارد کنید تا تخفیف ماه اول اعمال شود.
مشخصات کلی بسته به شرح زیر میباشد
CPU : Share Dual Xeon E5-2620
RAM : 1GB DDR3 RAM
HDD : 50GB Hard Disk
Port : 1Gbps Share
BW : 500GB Premium Bandwidth
IP : 1 IP Address
First Month Price:
2,000Toman
Price: 20,000Toman
Order
-
تعداد تشکر ها ازpersian.developer به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013 14:34
# ADS
-
October 19th, 2013, 17:11
پاسخ : 90 درصد تخفیف سرور مجازی (1gb رم = دو هزار تومان!!!)
با تشکر از پاسخ
- برای ماه های بعدی قیمت همین سرور چقدر میشود ؟
- آیا آی پی اختصاصی است چون برای پی پال میخوام
- به نظر شما اشتباه نیست برای پی پالی که با کانادا وریفای شده از امریکا وصل شم ؟
-
تعداد تشکر ها از zaza2z به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 17:19
1. هزینه ماهانه 200,000 ريال
2. بله
3. در این مورد نمی تونم نظر بدم

نوشته اصلی توسط
zaza2z
با تشکر از پاسخ
- برای ماه های بعدی قیمت همین سرور چقدر میشود ؟
- آیا آی پی اختصاصی است چون برای پی پال میخوام
- به نظر شما اشتباه نیست برای پی پالی که با کانادا وریفای شده از امریکا وصل شم ؟
The Compliment is only Special of the God, Who is the Creator of the World.
-
تعداد تشکر ها از WGB به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 17:28
عضو انجمن
کدوم دیتاسنتره اینجوری دارید خیرات میکنید ؟
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 17:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
کدوم دیتاسنتره اینجوری دارید خیرات میکنید ؟
Visperad
-
-
October 19th, 2013, 17:48
عضو انجمن
قصد به هم زدن تاپیک رو ندارم ولی اگه عضو 2013 - 2012 همیچین تاپیکی میزد میگفتم 100% مشکوکه ولی شما ها 2008-2009 :دی در نتیجه قضیه 50% مشکوکه .
سایت visperad هم که شبیه سایت دیتاسنتر نبود. اسمشم تا حالا به گوشم نخورده بود . دامین خودتون هم که کمتر از 1 ماه دیگه expire میشه . با این پولی که میگیرید هزینه ی آیپی هم فکر نکنم در بیاد .
اگه فضولی نیست یکم شفاف سازی کنید ببینیم قضیه چیه .
یکی این وسط یکی داره آتیش میزنه به مالش حالا اون یه نفر یا شمایی یا datacenter یا ...
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 17:59
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
قصد به هم زدن تاپیک رو ندارم ولی اگه عضو 2013 - 2012 همیچین تاپیکی میزد میگفتم 100% مشکوکه ولی شما ها 2008-2009 :دی در نتیجه قضیه 50% مشکوکه .
سایت visperad هم که شبیه سایت دیتاسنتر نبود. اسمشم تا حالا به گوشم نخورده بود . دامین خودتون هم که کمتر از 1 ماه دیگه expire میشه . با این پولی که میگیرید هزینه ی آیپی هم فکر نکنم در بیاد .
اگه فضولی نیست یکم شفاف سازی کنید ببینیم قضیه چیه .

یکی این وسط یکی داره آتیش میزنه به مالش حالا اون یه نفر یا شمایی یا datacenter یا ...
دوست گرامی تجربه و سابقه کاری ما برای همکاران قدیمی کاملا مشهود هست. سابقه فعالیت هم میتوانید چک کنید.
سابقه کاری ما با تاریخ ثبت این دامنه شروع نشده که با انقضاء آن تمام بشه
موفق باشید.
ویرایش توسط persian.developer : October 19th, 2013 در ساعت 18:05
-
-
October 19th, 2013, 18:09
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persian.developer
دوست گرامی تجربه و سابقه کاری ما برای همکاران قدیمی کاملا مشهود هست. سابقه فعالیت هم میتوانید چک کنید.
موفق باشید.
عزیز من نه همکار قدیمی هستم نه تو این دو صفحه همکار قدیمی اومده تایید کنه نه اینکه قراره همکار قدیمی از شما وی پی اس بخره .
سابقه ی فعالیت هم تنها چیزی که دارم میبینم یه دامنه ی .ir که 23 روز دیگه expire میشه + یه دامنه ی visperad.com که میگید ماله دیتاسنتر هست در صورتی که به اسم همین ground.ir ثبت شده با یه whmcs و سه تا تعرفه .
-
تعداد تشکر ها از reza* به دلیل پست مفید
-
October 19th, 2013, 18:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
reza*
عزیز من نه همکار قدیمی هستم نه تو این دو صفحه همکار قدیمی اومده تایید کنه نه اینکه قراره همکار قدیمی از شما وی پی اس بخره .
سابقه ی فعالیت هم تنها چیزی که دارم میبینم یه دامنه ی .ir که 23 روز دیگه expire میشه + یه دامنه ی visperad.com که میگید ماله دیتاسنتر هست در صورتی که به اسم همین ground.ir ثبت شده با یه whmcs و سه تا تعرفه .
دوست گرامی سابقه فعالیت من را میتوانید از اینجا ببینید. در مورد دامنه ما هم نگران نباشید!
همانطور که از آفر معلوم هست این تخفیف مربوط به ماه اول هست. هر کسی میتونه سیاست کاری خودش رو داشته باشه. اگر سوالی در مورد این سرویس دارید من در خدمتم.
-
-
October 19th, 2013, 18:57
توجه داشته باشید
Visperad (یا Ground.ir) مالک سخت افزار - شبکه - IP ها - پهنای باند داخل فضای خودشون هستند.
اینطور که بنده با سابقه آقای حاجیانی آشنا هستم تمامی سرویس هاشون دارای کیفیت بسیار بالا هستند.
با چک کردن نتورکشون هم میتونید گستردگی کار ایشان را ببینید.
-
تعداد تشکر ها ازMr(s).Anonymous به دلیل پست مفید
-
October 20th, 2013, 02:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
persian.developer
دوست گرامی سابقه فعالیت من را میتوانید از
اینجا ببینید. در مورد دامنه ما هم نگران نباشید!
همانطور که از آفر معلوم هست این تخفیف مربوط به ماه اول هست. هر کسی میتونه سیاست کاری خودش رو داشته باشه. اگر سوالی در مورد این سرویس دارید من در خدمتم.
دوست عزیز جسارت نباشه اما این ره که میروید به ناکجا آباد است .
باز هم میگم قصد جسارت ندارم اما این طرز فروش بیشتر شبیه کسانی هست که میان تو یاهو یک send to all میدن و قصد فروش سرور دارن . یعنی من با دیدن سایت شما و طرز تاپیک زدن شما مخم سوت کشید که دو نفر عضو 2008 - 2009 چرا باید همچین کاری کنن ؟ یک سایت که یک ایندکس درب و داغون هست با یک whmcs که حتی روی فارسی سازی اون هم کار نشده ! نه شماره تماسی در سایت نه قانونی نه چیزی !!! عملا فکر کردم 5 دقیقه هست که whmcs و سایت راه انداختین رفتم با google cache چک کردم ! منی که هیچ شناختی از شما ندارم وقتی میبینم اطلاعاتی که از شما دارم یک اکانت انجمن هست و یک سایت که دامنه اش رو به موت و هیچ شماره و چیزی در سایت قرار داده نشده باید شک کنم ! یکم روی سایت کار کنید و برای تاپیکی که میزنید وقت بذارید بهتر از فروش وی پی اس 2000 تومنی نتیجه میگیرید ! چه بسا افرادی که با 2000 تومن وی پی اس میگیرن شروع به اتک نکنن !
امیدوارم انتقاد سازنده حساب کنید نه چیز دیگه .

نوشته اصلی توسط
glxx
تاریخ عضویت دوست گرامی و تعداد پست ها نشان دهنده خیلی چیزها می باشد

جهت اطلاع شما دوست بنده در pt که 10 برابره اینجاس با 250.000 تومن اکانت با تاریخ عضویت 2003 خریداری کردن .
-
تعداد تشکر ها ازreza* به دلیل پست مفید