نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 183

موضوع: 90 درصد تخفیف سرور مجازی (1gb رم = دو هزار تومان!!!)

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : 90 درصد تخفیف سرور مجازی (1gb رم = دو هزار تومان!!!)

نقل قول نوشته اصلی توسط taghi.karimi نمایش پست ها
    دوستان از دادن پست های اسپم و بدون محتوا در این تاپیک خودداری کنید.

این سرویس از سمت شرکت آقای حاجیانی (WGB ) داره ارائه میشه.که ایشون همون Visperad هستند.
    که قابل توجه اون دسته از دوستان که اطلاع ندارند، سرورها اجاره ماهیانه نیستند.
    سخت افزار + شبکه + ایپی و... همه در اختیار خود این شرکت هست و نیازی نیست که برای دادن همچین آفری عده ای از دوستان شاخ در بیارند.

بنده به ایشون و شرکتشون وابستگی ندارم و فقط برای روشن شدن موصوع عنوان کردم.
    موفق باشید
    دوست عزیز کسی به اعتماد و صداقت ایشون شکی نداره و به شخصه ایشون رو میشناسم و میدونم آدم درستی هستند اما خوب قیمتهای اینچنینی بازار دیگران رو خراب خواهد کرد و ذهن مشتری رو به مفت بودن هاستینگ و ارزانی و حتی اینکه هاست رایگان فراوان هست و نیازی به خرج نیست سوق میدهد..از فردا به هر کی بخواهیم سرویس بفروشیم مشتری میگه طرف داره میده 2 هزار تومان شما چرا میدی 200 هزار تومان!! کی میخواد جواب مشتریها رو بده؟ کی میتونه حالا اینا رو قانع کنه؟
    بهتر بود ایشون یک محدودیتی چیزی تایین میکرد و تبلیغاتی بودن رو ذکر میکرد.. ایشون فقط فروشنده نیستند که..کلی فروشنده تو وب هاستینگ داریم که با این کارها دچار دردسر خواهند شد... عملا هر کی هر چی فرهنگ سازی کرده بود برای قیمت درست سرور ایشون همه رو به باد داد!!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    14
    تشکر شده در
    10 پست

پیش فرض پاسخ : 90 درصد تخفیف سرور مجازی (1gb رم = دو هزار تومان!!!)

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    دوست عزیز کسی به اعتماد و صداقت ایشون شکی نداره و به شخصه ایشون رو میشناسم و میدونم آدم درستی هستند اما خوب قیمتهای اینچنینی بازار دیگران رو خراب خواهد کرد و ذهن مشتری رو به مفت بودن هاستینگ و ارزانی و حتی اینکه هاست رایگان فراوان هست و نیازی به خرج نیست سوق میدهد..از فردا به هر کی بخواهیم سرویس بفروشیم مشتری میگه طرف داره میده 2 هزار تومان شما چرا میدی 200 هزار تومان!! کی میخواد جواب مشتریها رو بده؟ کی میتونه حالا اینا رو قانع کنه؟
    بهتر بود ایشون یک محدودیتی چیزی تایین میکرد و تبلیغاتی بودن رو ذکر میکرد.. ایشون فقط فروشنده نیستند که..کلی فروشنده تو وب هاستینگ داریم که با این کارها دچار دردسر خواهند شد... عملا هر کی هر چی فرهنگ سازی کرده بود برای قیمت درست سرور ایشون همه رو به باد داد!!

پس ناراحتی شما به خاطر ارزون بودن سرور ایشون هست. دوست عزیز اعلام شده فقط ماه اول 2000 تومان هست.

من خودم با چند شرکت دارم کار میکنم و هر کدوم یه قیمت و یه سیاست کاری داره . در ضمن سرور من تا 3 نیمه شب مشکل داشت که با صبر

و حوصله مسئول پشتیبانی که اجازه میخوام نام این بزرگوار رو ببرم ( آقای حیدری ) پاسخگوی سوالات بنده بودند .

موید باشید

4. تعداد تشکر ها ازmehrjonoob به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)