آقای مسلم فلاح نیت رو بنده از سایت دانشجو یار به خوبی مشناسم و به ایشون احترام خاصی قائلم.
توهین هم نکنید این جا مکانی برای رد کردن کسی نیست اسپم الکی هم ندید بلدید طراحی کنید خودتون یا علی !!!
کار نداشته باشید که شخص مورد نظر خوبه یا نه خریدار خودش میفهمه مگر اینکه آدمایی شاید مثل شما
من به شخصه وقتی میخوام با کسی کاری بکنم سعی میکنم از خوده طرف مقابل سوال کنم که آیا میتونم بهت اعتماد کنم یا نه ؟
اینجا هم همین طور الان استارتر محترم میپرسه چقدر زمان میبره یا چقدر طول میکشه طارح محترم هم میشه دو هفته
یعنی چیزی نیست که بخواید شما توش دخالت کنید .
سلام عرض ادب و خسته نباشید ممنون از لطف بی کران جنابعالی امید وارم همین طوری باشه که می فرمایید عزیز به شخصه هیچ وقت ابروی هیچ مسلمونی رو به ناحق نریختم یادمه یه بنده خدایی که خودش رو جای مشتری جا میزد با القاب مختلف و به اسم سید محمود ابو ترابی در انجمن برنامه نویس دات اورگ هم برای یکی از دوستان و همکاران عزیز و مورد احتراممون مشکل ایجاد کرده بودن و البته با توجه به مدارکی که من از اون فرد داشتم از قبیل جعل خطر ساز و واقعا خطر ناکه وب سایت های مهم ... تونستم اون آبرو ریزی رو جمع کنم که مجبور به پیگیری تلفنی با مهندس شهرکی شدم و ایشون رو در جریان قرار دادم که ایشون هم تاپیک رو حذف کردن در هر صورت ممنون از لطف بی کران شمابا تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
سلام عرض ادب و خسته نباشید واقعا داداش گل و همکار گرامی این حرفتو باید آب طلا گرفت و قاب کرد در مورد این شخص واقعا درست و به جا بود ( لازم به ذکره در حال انجام تحقیقات خیلی خیلی خیلی پیچیده ای هستم مطمن باشید که با توجه به مدارک و شواهد واقعا خطرناکی که دارم و اصلا هیچ شوخی و بلوفی در کلامم نیست بلایی سر این آدم و امثالش میارم که هیچ وقت آبروی دوستان و همکاران به خاطر چنین افراد بی شرافتی ریخته نشه که در انجمن و به صورت عمومی امکانش نیست که بگم چه مدرک خطر ناکی دارم که در پی ریپ کردن اون مدرک این بی شرافت سر مسئولین انفورماتیک کل بانک های کشور رو کلاه میزاشته و همین قدر بدونید که اصلا شوخی و بلوفی در کار نیست با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)