نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 31

موضوع: سرورپارس ومشکلاتی که نمیشه از کنارش گذشت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    12 پست

پیش فرض پاسخ : سرورپارس ومشکلاتی که نمیشه از کنارش گذشت

نقل قول نوشته اصلی توسط khalighis نمایش پست ها
    با سلام خدمت همگی دوستان
    حدود 7-8 ماه با سرور پارس کار می کردم ، با ایشان به مشکل برخوردم و با توجه به عدم پاسخگوییشان مجبور به شکایت در مراجع قانونی شدم ، پرونده ما در جریان و تا حدودی به نتیجه رسیده و در مراحل پایانی است .
    خلاصه ماجرا این بوده که از شرکت سرور پارس vps و cpanel خریداری کردیم ، سر 6 ماه فاکتور 1 ساله که پرداخت کرده بودیم را حذف کرد و انرا تبدیل به 6 ماهه کرد و دوباره یک فاکتور صادر کرد ، و مشکلات متعدد دیگری که داشتیم و چون حاضر به پاسخگویی نبودند مجبور به شکایت شدیم
    این خلاصهء ماجرای ما بود .
    دوستانی که حقی از ایشان ضایع شده و می خواهند به حق خود برسند می توانند پیرو شکایت من از شرکت سرور پارس شکایت کنند و از این طریق زودتر به نتیجه برسند ، جهت راهنمایی و هماهنگی بیشتر دوستان می توانند با ایمیلkhalighis@yahoo.com تماس بگیرند

موفق باشید
    سلام
    متاسفانه پس از 2 سال که مشتری سرورپارس بودم و هر بار هر چیزی رو بهم تحمیل کرد خریدم و سخت نگرفتم سرورپارس نقره داغم کرد و خسارتهای
    زیادی رو به من و مشتریانم وارد کرد؛ مستندات هم تا دلت بخواد دارم حداقل 18 سند محکم که بخوبی قصور و بی دقتی تیم ایشان را نشان می دهد
    مثلا همین که فهمیده بود من قصد دارم مستندات رو جمع آوری کنم اکانتم رو معلق کرده بود ولی من قبلا مستندات رو ذخیره داشتم.
    من ایران نیستم آیا می تونی حین شکایتت کارهای من رو هم مطرح کنی. اگر بله لطفا پ خ بده تا دنبالش باشیم حداقل پولامون رو بگیریم

متشکر

2. تعداد تشکر ها از kourosh2001 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)