-
October 16th, 2013, 21:39
پاسخ : تحریم ریسلر کلاب
ببینید دوستان من هم مشتری قدیمی رسلر کلاب هستم ولی با این ایمیلی که برامون فرستادن اینجوری به نظر میرسه که مشتریهاشون بیشتر ما ایرانیها و ( کوبا، کره شمالی ، سودان و سوریه ) هستند . و جدیدن برای ارتقاء درجاتشون آمریکا به این شرکت گیر داده و اگر کاسب باشید باید این را هم مد نظر داشته باشید که هیچ شرکتی نمیاد مشتریهای خودشو فراری بده مگر این که بهش پیشنهادی بشه که سود عالی توی پیشنهاد جدید باشه و متاسفانه همچین مشکلی برای رسلرکلاب پیش آمده و اینها صد در صد میلیارد دلار توی این معامله متضرر میشوند و برای این که این ضرر کمتر بشود .
به نظر من با شرکت دیگه ای به توافق میرسند که تمام کنترل پنلها را ما به شما انتقال میدهیم به شرط این که 50 درصد سود را به ما بدهید و شرکت مقابل به خاطر سود زیاد قبول میکنه ، پس جای هیچ نگرانی نیست اینها خودشون انتقال میدهند و شرکت مقصد هم به کارهای ما رسیدگی میکنه .
فقط موردی که شما نباید فراموش کنید . اینه که پایگاهی را مثل همین جا تشکیل بدهید که اگر احیانا مشکلی پیش اومد برای دامنه ها اطلاع رسانی کنیم و با گرفتن یک وکیل توی آمریکا یا هند به مشکلاتمون رسیدگی کنیم .
که انشاا.. مشکلی پیش نخواهد آمد .
-
تعداد تشکر ها از hosnaco.com به دلیل پست مفید
-
October 16th, 2013 21:39
# ADS
-
October 16th, 2013, 22:36
عضو انجمن
از استارتر عزیر عذر میخوام ولی بهتر نیست این تاپیک ها بسته بشه؟!
هر کی از راه میرسه یه داستانی واسه خودش مینویسه! سود میلیاردی و ضرر میلیونی! معامله ی 50-50، وکیل بگیریم و... (کدوم وکیل؟! تحریم هستیم عزیز! نمیتونند سرویس بدهند! حالا باز بگید مرگ بر امریکا)
وضعیت مشخص شده و تکلیف همه هم معلومه. خودشون منتقل میکنند و user و password میفرستند.
دیگه چه خبره این همه داستان و توهم و تصور و....
-
تعداد تشکر ها ازGateFa به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2013, 00:25
شک نکنید ressello هم خودشون هستن از سود کلون نمی گذرند
-
تعداد تشکر ها از persiancity به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2013, 09:32
-
تعداد تشکر ها ازemad.h به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2013, 09:40
عضو دائم
چقدر ما ایرانی ها بد بختیم که کارمون به هندی ها و افغانی ها و .... گیر می افته !
-
تعداد تشکر ها ازasrhosting به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2013, 10:36
سلام،
بعضی ها خیلی خوشبین به قضیه نگاه می کنن. امیدوارم هیچ دامنه مهمی در پنل این افراد نباشه چون اگر دامنه کسانی که کسب و کارشون از طریق اینترنت و تجارت الکترونیک هست بر باد بره یا دامنه نهاد یا حتی یک دفتر حقوقی مثل یاسا (yasa.co) رو از دست بدن دچار گرفتاری خواهند شد.
از ریسلر کلاب یک ایمیل با توضیحات کامل بدستم رسید که سرویس ها در چه زمانی قراره منتقل بشه ولی هیچوقت به مجموعه هایی مثل Resello اعتماد نمی کنم و نخواهم کرد. این مجموعه ها امتحانشون رو پس دادند و زمین خوردنشون دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره. اعتماد به همچین مجموعه هایی مثل اعتماد به بانک های offshore یا ارزهایی مثل لیبرتی رزرو هست که خودش و مشتریهاش با اون همه بالانس یک شبه دود شدن رفتن هوا.
به نظرم مطمئن تر هست اگر یک Registrar دیگه پیدا کنید و حتی بعد از انتقال به Resello دامنه های مهم رو به جای امن منتقل کنید تا خیالتون راحت باشه. ریسلر کلاب چون یک بیزینس بزرگ هست همچنان سعی می کنه مشتری ها رو راضی و خودش رو بالا نگه داره اما وقتی پنل من و شما به Resello منتقل شد و خدایی نکرده مشکلی پیش اومد، توی ده تا انجمن هم شکواییه بنویسم به قبای هیچکس برنمیخوره چون این شرکت یک شرکت تازه تاسیس هست و چیزی برای از دست دادن نداره.
امیدوارم دوستان این توصیه رو جدی بگیرن و حداقل دامنه های ارزشمند رو زودتر و باقی دامنه ها رو در سررسید تمدید، به جای امن منتقل کنند.
Who are they to trial me?
-
تعداد تشکر ها ازxerox به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2013, 12:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
MOHAMMAD MOHSEN
دایرکت آی خوبه یادش باشه 2 3 سال پیش رو دائم تماس میگرفتن و التماس می کردن بریم سمتشون و می گفتن تحریم اصلا خبری نیست! فقط و فقط به خاطر سود بیشتر ایرانی ها رو قربانی کرد. اگر بگم ایرانی بیش از 2 میلیون دامین تو دایرکت آی ثبت کردن اغراق نکردم! خودش هم می دونه دست ما چقدر بسته هست
با این حساب حق نداره تغییر ملیت بده.
دوستانی در این تاپیک میگفتند که باید پیشبینی تغییر ملیت رو از اول میکردیم.
-
تعداد تشکر ها از alis12 به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2013, 12:42

نوشته اصلی توسط
behnam289
)9Xh>من شنیدم دامنه ها قفل هستند
کدوم شرکت به نظر شما خوبه که قیمت دامنه هاش به خوبی این جا باشه ؟
شما کجا را پیشنهاد میکنید ؟ معمولا همه جا قیمت هاشون بسیار بالا هست
دامنه ها برای ترانسفر کردن قفل نشدن و می تونید به هر شرکت دیگری که خواستید ترانسفر کنید ولی در داخل خود directi امکان move غیرفعال شده است
شرکت های زیادی است که خدمات ثبت دامنه معتبر ارائه می کنند که با ایرانی ها هم مشکلی ندارند مانند onlinenic و ... که دوستان در تاپیک دیگری این شرکت ها رو معرفی کرده بودند.
-
تعداد تشکر ها از zfarhad2000 به دلیل پست مفید
-
October 17th, 2013, 14:17
عضو انجمن
طبق گفتهی خودشون و ایمیل مفصلی که ارسال شده کار انتقال تمام اکانتها و دومینها در حال انجام شدن هست و گفته شده تمامی مبالغ هم به اکانت جدید Resello منتقل خواهد شد. تأکید میشه از قسمتهای مختلف اکانتتون برای آینده اسکرینشات و یا پرینت بگیرید. همچنین از اطلاعات میزبانی وبتون بک آپ تهیه کنید، چون به شدت خودشون توصیه کردند.
طبق گفتهی دوستان سایت Resello نیز ظاهراً متعلق به خود این شرکت هست که ازش به عنوان همکار تجاری یاد میکنه. به هر حال در قوانین اولیه موقع ثبتنام این موارد ذکر شده و ما هم ناچار به پذیرفتن هستیم و کاری هم در حال حاضر از دستمون ساخته نیست. ولی ظاهراً مشکل آنچنان که گفته شده جدی نیست. من هم به شخصه وقتی ایمیل رو از طرف ریسلرکلاب دریافت کردم بسیار شوکه شدم، ولی پس از خواندن کامل جزئیات، دیدم مشکل در اون حد هم وسیع نیست.
به هر حال اتفاقی هست که افتاده و امیدوارم مشکلی برای دومینهامون پیش نیاد.
در لینک زیر هم اطلاعاتی کاملی رو میتونید مشاهده کنید:
Important: Changes in ResellerClub’s Countries of Operation
ویرایش توسط webdata : October 17th, 2013 در ساعت 14:21
دلیل: افزودن لینک
-
تعداد تشکر ها ازwebdata به دلیل پست مفید
-
October 18th, 2013, 07:44
دوستان چرا قصه میسازید، ریسلر کلاب به آمریکا منتقل شده حالا تمام مشتری هاش در ایران و سوریه و ... رو منتقل میکنه به شرکت دیگری که خودش مالکش هست، همین، هیچ اتفاق عجیبی نیفتاده
در ضمن شمایی که میگید مهاجرت کنیم، حواستون هست که باید واسه تک تک دامین های داخل پنلتون هزینه ترانسفر بدید؟
و باید بگم که با Onlinenic خودم صحبت کردم میگن اگر بتونید پول از کشوری غیر از ایران به حسابشون بریزید هیچ مشکلی نیست حتی NameCheap هم همینو گفت این کاریه که قبلا هم میکردیم
همینمون مونده که چاپلوسی 4 تا هندی بو گندو رو بکنیم
-
تعداد تشکر ها از ParsPishro به دلیل پست مفید