با سلام .
اول از همه بگم كه واقعا مطلبي كه گذاشتيد مفيد و جالبه من كه علاقه اي به خوندن مطلب طولاني رو ندارم خيلي جذبش شدم .
من حدود يك هفته اي هست كه دارم با مخابرات سر و كله ميزنم . يك توضيحي بدم اگر امكانش هست راهنمايي كنيد :

من از مخابرات اينترنت 256 داشتم حدود 2 سال راضي هم بودم يك ماه پيش اينترنت رو 1 مگ كردم . يك هفته اول خيلي عالي بود و راضي بودم ولي بعد چند روز افت سرعت عجيبي داشت و سرعت دانلود من شده بود 10

زنگ زدم به منم گفتن دليلش نويز خط شماست خيلي هم پيگيري ميكردن كه جالب بود واسه من از مخابرات اين كارا :دي

حالا نفر آخر پشتيباني به من گفت شما خط اينترنتون نويز داره و به ما مربوط نميشه من اين توضيح رو بدم كه خطي كه براي اينترنت استفاده مي كنم يك خط جداست و به خط تلفن ربطي نداره و فقط اينترنته

تو سيم كشي هم خيلي دقت داشتم تا مشكلي برام نباشه

اين كار هايي كه گفتيد رو انجام دادم و نتيجه اين بود كه :

Downstream Upstream
SNR Margin
:
8.7 11.2 db
Line Attenuation
:
57.0 37.3 db
Data Rate
:
48 316 kbps
Max Rate
:
100 600 kbps
CRC
:
2 15

snr من آپلودش تو 5 دقيقه رو 10 تا 11 بود دانلود هم رو 8.7 حالا پيشنهاد شما چيه ؟

اون اقا به من گفت كه نويز با سرعت نت رابطه مستقيم داره و به صورت امتحاني سرعت منو 128 كرده بود ديده نويز كم شده و 2 مگ كرده نويز زياد شده . حالا ديگه من تنها چيزي كه به ذهنم ميرسه اينكه برم سرعت رو 256 كنم ! (فاصله ام با مركز مخابرات نسبتا نزديكه )‌