اوّلاً اون شرکتی که من باهاش مذاکره کردم، پاسخ ندادند که ما فقط خودمون رو قبول داریم، بلکه پاسخ دادند در این مورد(یعنی افزایش تعداد شیوههای پرداخت) با مدیرانشون صحبت خواهند کرد و این موضوع را لحاظ خواهند کرد. به عنوان سند، در تصویری که به پیوست در پست شماره 18 همین تاپیک از پاسخ آنها قرار دادهام مراجعه کنید. ضمنا اروپا و آمریکا دارای شرکتهای زیادی هستند، و همه مدیران همه شرکتها اینگونه نیستند که فقط خودشان را قبول داشته باشند چون در آنصورت مشتری و درآمدشان کاهش میابد. آنها هم مانند همه شرکتهای جهان بدنبال مشتری بیشتر و درآمد بیشتر هستند. بخصوص اینکه همان روسیه و چین بازارهای بسیار بزرگی هستند که صرف نظر کردن حتّی بخشی از مشتریان آنها برای این شرکتهای اروپا و آمریکا غیرممکن است. حتّی اپل هم اخیراً کارتهای بانکی چین(UnionPay) را در فروشگاه خود خود میپذیرد. ضمنا من برای آنها ننوشتهام که مردم سایر کشورها از طریق پیپال نمیتوانند پول پرداخت کنند تا آنها هم جواب پیش داوری شده شما را بدهند و بگویند همه امکان پرداخت پیپال را دارند بجز ایران.(همانطور که در پست 18 به طور مستند این پیش داوری شما رد شده است). من فقط برایشان نوشتهام افزایش تعداد روشهای پرداخت موجب افزایش مشتری میشود. ضمناً قرار نیست تخم مرغها از سبد آمریکا و اروپا به سبد روسیه و چین منتقل شود، بلکه هدف متنوع کردن سبدهای تخم مرغ است، که اگر سبد شکست، همه تخم مرغها نشکند. این یعنی علاوه بر پیپال و ویزا و کارت و روشهای فعلی سعی در استفاده و ایجاد روشهای جدید داشته باشیم. ضمناً همه شما در روز این همه ایمیل میزنید، اینجا مطلب مینویسید، خوب نوشتن یک ایمیل درخواست برای شرکتهای مختلف که هزینهای ندارد. شاید این کار سودمند باشد، امّا مطمئناً ضرر ندارد. شما همین زمانی را که میگذارید و در اینجا مطلبی برای پاسخ دادن و مقاومت مینویسید، برای نوشتن یک ایمیل به شرکتی که با آن کار میکنید و یا شرکتهای بزرگ هاست و دامین و دیتاسنتر(هر کدام که دوست دارید) بکنید.