-
October 13th, 2013, 05:36
عضو انجمن
پاسخ : خرید سرور co location
سلام
در آمریکا هم سرور نو و هم کارکرده میتونم براتون ردیف کنم
خدمات کولو هم با پورت 1 گیگابیت اختصاصی باپهنای باند پرمیوم در دیتاسنتر کولوکراسینگ انجام میدم
برای مشاهده قدرت پورت به تاپیک های فروش موجود در امضا مراجعه کنید
برای خرید و مشاوره هم تماس بگیرید
ارادتمند
دانیال طحان
-
-
October 13th, 2013 05:36
# ADS
-
October 13th, 2013, 10:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
DjMohsen
خوب 200 مگابیت که خیلی مسخره ست.
از آمریکا چی پیشنهاد دارید که پورت درست حابی بده و محدودیت آی پی هم نداشته باشه.
از امریکا دیروز یکی از دوستان Datacenter: Continuum را معرفی کرد. پورت 1 گیگ گارانتی شده با پهنای باند ماهانه 15 ترا. به نظر من با این مشخصات و قیمتی که من دیدم میشه گفت خیلی از شرکتهای دیگر امریکا بهتره.
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
October 13th, 2013, 21:49

نوشته اصلی توسط
DjMohsen
خوب 200 مگابیت که خیلی مسخره ست.
از آمریکا چی پیشنهاد دارید که پورت درست حابی بده و محدودیت آی پی هم نداشته باشه.
GoRack در Jacksonville آفرهای بسیار مناسبی داره.
آپلینک ۱ گیگابیت ارایه میکنه و همینطور پهنای باند به ۲ صورت Budget و Premium
-
-
October 24th, 2013, 13:55

نوشته اصلی توسط
AbtinServer
از امریکا دیروز یکی از دوستان Datacenter: Continuum را معرفی کرد. پورت 1 گیگ گارانتی شده با پهنای باند ماهانه 15 ترا. به نظر من با این مشخصات و قیمتی که من دیدم میشه گفت خیلی از شرکتهای دیگر امریکا بهتره.
nice ..!
پورت پریمیوم اختصاصی خوبه.
-
-
October 24th, 2013, 17:16
دیتاسنتر cologix همکاران سرورهای زیادی به صورت کلو دارند چک کنید.جتی سخت افزار رو هم بعضا به صورت اقساصی میفروشند
-
-
October 24th, 2013, 17:25
عضو دائم
بنده 2 سرور در دیتاسنتر کولوجیکس دارم در صورت نیاز میتونم بهتون با قیمت مناسب بدهم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 24th, 2013, 17:53

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
بنده 2 سرور در دیتاسنتر کولوجیکس دارم در صورت نیاز میتونم بهتون با قیمت مناسب بدهم
کلو تون رو زیر نظر اقای راستگو هست؟
اگر نه زیر نظر کدوم شرکت کلو کردین؟(اسم و مشخصات)
-
-
October 24th, 2013, 18:19
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dust
کلو تون رو زیر نظر اقای راستگو هست؟
اگر نه زیر نظر کدوم شرکت کلو کردین؟(اسم و مشخصات)
بله در سرور روم جناب راستگو است اما میتونیم توی اون دیتاسنتر یا هز جای دیگری بخواهید انتقال بدهیم
میتونید به مرتصب مجمدی هم انتقال بدهیم موردی از این نظر ها وجود ندارد قربان
بنده یک سرور e3 هست که 7 ماه خودم استتفاده کردم و یک سرور دیگر هم هست 3 ماه استفاده شده است که اونم دست خودم بوده است هیچ خرابی قطعات هم تا به الآن نداشته است
قطعات تضمین شده هستند و خودم قصد ورود به ایران را دارم در صورتی که نفروشمش همان جا چون خدا شاهده من را در سخت ترین روز ها کمکم کردند و سخت افزارش عالی است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
October 24th, 2013, 18:22
سلام
فکر میکنم تلفنی با بنده صحبت کردید اما چون اطمینان ندارم خود شما بودید یا نه لازم دونستم داخل تاپیک هم اعلام کنم
جهت کولوکیشن در دیتاسنتر کولوجیکس کانادا با بهترین قیمت در سخت افزار و هزینه ماهانه در خدمتیم
امکان ارائه اقساطی سخت افزار نیز میسر است (ترجیحا نقدی و یا اقساط کمتر از 3 ماه)
-
-
October 24th, 2013, 19:41
عضو انجمن
-