سلام
خوشحالیم که پاسخ گویه شما باشیم البته با ارائه مدارک مستند چون نشر اکاذیب در فضای مجازی جرم محسوب میشود و این مورد را میتوانید از همان جایی که اقدام به شکایت کرده اید جویا شوید.
بلاک شدن ای پی توسط گوگل جرم سنگینی است و آن هم حتما مقصر ما و دیتا سنتر هستیم !!!!!! کاربر و یا همکار و یا هر شخص محترمی که هستید لطفا قبل از پست دادن با عجله کمی فکر کنید و بعد اقدام کنید.
آخر استفاده نا صحیح از ای پی و اسپم شدن آن به عهده چه کسی است؟؟؟؟ دقیقا مصرف کننده و لاغیر.
حال میرسیم به مورد هارد با اینکه همکار گرامی توضیح دادند SV24.CO و اشاره فرمودند چندین پست برای آموزش صحیح استفاده از رید داده شده در گذشته توسط خود ما و دیگران ، یک مقدار زحمت بدهید و جستجو کنید تا با انتخاب نا مناسب سخت افزار توسط خود ، دیگران را متهم نکنید .
در رابطه یا آشغال بودن این سرور ها که فرمودید باید از شما پرسش کنیم : چرا به شعور جمعی فروشندگان همکارام و در پایان مصرف کننده های نهایی (یوزرها) توهین میکنین ؟
باز کمی جستجو کنید ببینید کدام لوکیشن بیشترین فروش سرور مجازی در شش ماه گذشته در انجمن را داشته و کدام دیتا سنتر بوده در کنار لوکیشن های دیگر. البته هیچ کدام حتی مربوط به فروش سرور توسط ما نبوده و مربوط به همکاران ما که چه مستقیم و چه غیر مستقیم از این دیتا سنتر خرید کرده اند.
عادت شده برای بعضی ها دستشان به ............پ.
به نظر بنده شما ابتدا بفرما کجا خوب است و مورد تایید شخص شما سپس به نقد دیگران بپرداز.....
بابت فروش از یک دیتا سنتر یا نماینده یا شریک تجاری مطالب فراوان است اما خوب حق میدهم شما با این عجله و مشغله تا به حال زمانی نداشته اید که معانی ان را فرا بگیرید اما در یک جمله سعی میکنم شما را یاری کنم:
همیشه سعی کنید بر روی یک شاخه حرکت کنید و آن هم درست نه اینکه از این شاخه به آن شاخه .....
کاملا مشخص است همچنان به دنبال مکان مناسب هستید ولی نیافته اید پس پیشنهاد میکنم در خود بنگرید شاید مشکل از جای دیگری است که هنوز نتوانسته اید جای مناسبی بیابید.
در آخر اگر مستند دارید ارائه دهید ما کاملا آمادگی داریم پاسخ گو باشیم تا کاربران قضاوت کنند در غیر این صورت این مسیر سمت کردستان هم نیست بهتر است کلا برگردید.
من الله توفیق